Belgrade Fashion Week donosi nova pravila: Make up trendovi za predstojeću sezonu

Revije su obeležile uvek originalne kreacije, a ništa drugačije nije bilo ni kada je šminka u pitanju. Sudeći po onome što smo imali priliku da vidimo na pistama, predstojećom sezonom vladaće tamni ruževi na usnama, a spektar jesenjih boja od crvene, preko bordo i braon do tamno ljubičaste biće vam prva asocijacija na šminku u hladnim danima koji slede.

 


Uz zagasite boje na usnama preovlađuje minimalizam kada je make up na očima u pitanju, pa vam neće biti potrebno ništa više od maskare i tanke linije crnog ajlajnera.

 

S druge strane, ukoliko se odlučite za uvek aktuelan smokey eyes takođe nećete pogrešiti, ali trendovi ove jeseni nalažu da uz istaknute oči ne kombinujete karmine u tamnim ili jarkim bojama.

 

Pravilo da se uz naglašene oči i crne i sive senke na kapcima nose neutralne nijanse na usnama vraća se na velika vrata, pa su u ovoj varijanti nude usne idealan izbor uz smokey eyes.

Pročitaj više o: Best of Paris Fashion Week (VIDEO)

Sve fotografije: Promo

Povezane teme: poznati, trend, večernja šminka, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...