Big Shot maskara by @anastasijastasha

big-shot-maskara-anastasija-stasha

Kada bih morala da izaberem jedan i samo jedan proizvod - to bi bila maskara. Definitivno proizvod koji najviše cenim i volim i koji mom licu i pogledu da novu dimenziju. Baš zbog te ljubavi prema maskarama, sa posebnom radošću pišem o novoj  Big Shot maskari.

Slatko i super glamurozno pakovanje

Za početak - samo pakovanje je slatko i super glamurozno. Iako volim da stavljam više slojeva, nekada se baš žurim, a ova maskara mi da savršen volumen i u samo jednom sloju! Sadrži kolagen i veoma je prijatna - to kažem jer imam veoma osetljive oči a od ove maskare nisam imala apsolutnu nikakvu iritaciju.

Formulisana kolagenom za volumen trepavica

Maybelline New York Colossal Big Shot maskara je formulisana kolagenom koja pomaže volumenu trepavica od korena do vrha u jednom sloju.

Četkica ima talasasta vlakna i uzak vrh što olakšava nanošenje i pomaže da se formula nanese na svaku trepavicu.  Ovo mi je jedna od omiljenih drogerijskih maskara i savetujem vam da je isprobate.❤️

 

Pročitajte još: Maskara za dnevno i večernje šminkanje

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Colossal Big Shot Maskara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...