Bijonse na MTV dodeli: i nagrada i perfektna toaleta i jasna poruka

Queen Bee jedna od najvećih planetarnih zvezda danas na dodeli MTV Video Music Awatds osvojila je nagradu za video godine  za spot "Formation". Pojavivši se na crvenom tepihu, pažnju je privukla ne samo raskošnim autfitom i time što je sa sobom povela preslatku ćerku Blue Ivy, već i zato što su joj se pridružile i majke četiri od policije ubijena crna dečaka, povodom događaja koji su u poslednje vreme snažno uzburkali američku javnost.

Glamuroznu toaleta boje leda koju je Bijonse nosila, ukrašena kristalima i raskošnim perjem, skoro da je zasenila bar podjednako raskošna mala toaleta koju je nosila Bijonsina ćerka. Slojevi krem tila, štras i tjara uz ljupke pletenice, dok je na nogama mala dama Blue Ivy nosila patikice.

 

Haljinu je ispratila zanimljiva frizura kombinovana sa afro-pletenicama i šminka njenog prepoznatljivog nude stila, uz odlično uparenu sedefastu led senku na očima. 

Angažovanim videom "Formation"  za koji je nagrađena, kao i gestom pozivanja majki ubijenih dečaka da joj se pridruže na crvenom tepihu Bijonse je još jednom pokazala da nije samo pop diva, bogata i uspešna lepotica, već i velika zvezda koja ume da podigne svoj moćni glas, čak i kada ne peva. 


Pročitajte još: Jednostavno volimo ova mejkap izdanje kraljice Bijonse!

Povezane teme: poznati, stil, moda, Crveni tepih

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tajne profesionalnih šminkera: Šminka za okruglo lice

Mnoge devojke koje imaju niže čelo, kraću bradu i oble obraze se često moraju služiti makeup trikovima, kako bi ispratile trendove i prividno suzile l...