Boje koje te opisuju

Boja kože

 

 


Nude nijansa neosporno vlada ovom sezonom i umnogome olakšava izbor damama koje traže šminku pogodnu kako za poslovne sastanke tako i za ležerne šetnje tokom vikenda.

Predstavnice nežnijeg pola koje biraju ruževe u ovim „prirodnim“ nijansama imaju blag karakter, izrazito su komunikativne i uvek otvorene za nova prijateljstva.

Braon i bež nijanse najčešće biraju žene koje nikada ne rizikuju i skoro uvek u životu igraju na sigurno. One su odmerene, stabilne, verni prijatelji i odlične kolege. 

Roze

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ovo je boja koja nosi duh leta i osećaj slobode. Žene koje nose karmin u ovoj boji krasi kategoričnost i energičnost. Ne smeta im da budu u centru pažnje i sklone su flertu. One provode dosta vremena ispred ogledala, zato što žele da budu sigurne u svoju lepotu.

Često su nasmejane i lepo raspoložene. Pune života i pomalo divlje, žene koje vole roze karmine skolne su eksperimentisanju. 

Crveni karmin

 

 


Klasičan crveni karmin je simbol strasti, zato i ne čudi činjenica da su žene koje nose ovu boju na usnama poput vatre – mogu da ugreju ali mogu i da opeku. Crveni karmin je znak da je žena svesna svojih vrlina i da tačno zna kako treba reagovati u određenim situacijama. Crveni karmin nose žene koje znaju kako da ostvare svoje ciljeve. 

Pepeo od ruža

 

 


Romantika je ono što krasi pripadnice lepšeg pola koje biraju ovu boju. One su sanjari koje ne traže aplauze večine već pažnju jednog čoveka. One su brižne i nežne, pune razumevanja i pažnje za sve koji je okružuju.  

Pročitaj više: Greške koje treba da izbegavamo pri nanošenju karmina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Color Sensational Intense Pink

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Mystic Mauve

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...