Borba mojih omiljenih maskara by Dunja Jovanić

Šta mislite kako izgleda jutro jedne devojke? 

Alarm. Još samo 2 minuta.... Opet alarm. Otvaram oči. Perem zube. Stavljam maskaru. Okej, budna sam. :) 

Najveća ljubav prema maskari

Borba-mojih-omiljenih-maskara-by-Dunja-Jovanic

Maskara je nešto za šta sam sigurna da svaka devojka ima u svom neseseru. Čak i devojke koje ne nose puder, ne popunjavaju obrve i ne konturišu lice imaju maskaru. 

Jednostavno, to je proizvod za šminkanje koji, što se mene tiče, pravi apsolutno najveću razliku na vašem licu – čini vaše oči otvorenim, a lice budnim.

Do pre nekoliko meseci sam imala maskaru svog života, a to je Maybelline New York Lash Sensational Full Fan Effect. Međutim, kada se pojavila Big Shot maskara, zaboravila sam na sve druge... do pre neki dan, kada sam opet probala Lash Sensational. Tako da sada mogu da vam kažem koje su to prednosti ova moja dva favorita.

Lash Sensational vs. Big Shot

Lash Sensational je maskara koja ima gumeni češljić koji vaše trepavice jednu po jednu savršeno rasčešljava. S druge strane, Big Shot ima češljić sa dlačicama koje su vrlo gusto raspoređene i vašim trepavicama daju maksimalan volumen.

Ja ih sada koristim naizmenično – u zavisnosti od toga šta želim da postignem, izaberem neku od ove dve maskare. Ukoliko ciljam na svež izgled, „čist“ pogled i negovan izgled kože, onda biram Lash Sensational. Ukoliko želite malo „izazovniju“ šminku i izgled koji privlači više pažnje, onda se svakako opredelite za Big Shot maskaru, koja volumen vaših trepavica „izvlači iz peta“.

P.S. Verovatno ćete sad misliti da sam luda, ali ja volim da stavim prvo jedan sloj Lash Sensational maskare, za savršeno rasčešljane trepavice, a onda preko dodam i jedan sloj Big Shot maskare, koji je sasvim dovoljan za maksimalni volumen. :D

Više na: Maskara za bossy devojke i njihove trepavice sa stavom

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Full Fan Effect

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti rutina Lili Kolins inspirisana serijom Emili u Parizu

„Što manje imate na licu, manje toga može da krene po zlu u toku dana“, tvrdi Kolins, a u videu koji je snimila, otkriva nam tajne svog besprekornog i...