Bronzer tokom zimskog perioda – da ili ne?

 

 

Koliko god nam se čini da je proleće pred vratima, ostalo je još dosta hladnih, zimskih dana u kojima treba uživati. A svaka devojka se može prepustiti uživanjima samo onda kada je potpuno sigurna da njen make-up izgleda savršeno. Upotreba bronzera je jedan od načina da koži dodamo sjaj i svežinu, međutim kada je reč o zimskom make-up-u sa bronzerom treba biti obazriv.

Biraj pažljivo nijansu

Kako se nijansa kože lica menja u zavisnosti od godišnjeg doba, savetujemo ti da uvek imaš bar dve nijanse bronzera. Tokom leta, kada je koža tamnija, slobodno možeš koristiti bronzer tamnijih nijansi, dok je za zimu pametnije birati proizvod svetlijih tonova.

Modni aksesoari kvare utisak

Sa dolaskom hladnijih dana, u svakodnevne odevne kombinacije se vraćaju i nezaobilazni dodaci poput kapa, šalova, rukavica. Iako nam pružaju toplinu, ovi modni dodaci se vrlo lako mogu pretvoriti u najvećeg neprijatelja zimskog makeup-a. Ako nosiš šal, velika je verovatnoća da će tvoj bronzer završiti na njemu, što može da pokvari tvoj celokupni izgled. Naš savet je da tokom zime, kada temperature napolju zahtevaju nošenje nekog od zimskih aksesoara – zaboraviš na upotrebu bronzera.

Šljokice? Ne, nikako!

Bronzeri često sadrže u sebi sitne šljokice, koje se nežno poigravaju sa svetlošću koja pada na lice. Nanošenje bronzera sa sjajnim česticama zimi, najveća je greška koju možeš da dopustiš. Kako je tokom zime sunčeva svetlost mnogo slabija, upotrebom bronzera sa šljokicama rizikuješ da tvoj make-up postane predmet podsmeha jer ćeš sasvim sigurno izgledati kao da si preterala sa količinom.

Pročitajte još: Rumenilo ili bronzer?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

    Poručite odmah

Povezane teme: dnevna šminka, zimski make-up, zimski trendovi, bronzer

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...