Brza šminka za svadbu

Ukoliko si iznenada pozvana, recimo kao +1, na svadbeno veselje, pronašli smo za tebe brzu inspiraciju za šminkanje. Iskopiraj neko od predloženih make-up izdanja i neće ti trebati profesionalno šminkanje. Budi sigurna da ćeš jako brzo biti na visini zadatka! Evo kako se našminkati:

Crveno, na radost

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ne znamo kako joj polazi za rukom, ali mlađana Gigi svakom pojavom obara s nogu. A i ti ćeš! Dva su ključna momenta: perfektno tonirano lice i perfektno iscrtane crvene usne, uz fini strobing lica.  Uz pomoć kvalitetnog pudera, a zatim malo igranja svetlom postići ćeš efekat savršeno ujednačene blistave kože. Ostaje još njegovo visočanstvo, vatreno crveni karmin. Četkica za karmin i jedan od postojanih ruževa biće ti od pomoći. Najpre se pozabavi iscrtavanjem usana, a onda ih postepeno popunjavaj. Nabaci malo nude senke na oči, stavi omiljenu maskaru na trepavice i spremna si! Najbolja stvar kod ovog make-up izdanja je što ga možeš kombinovati uz skoro svaku moguću odevnu varijantu za svadbu.

Zavodljiva jednostavnost

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Za nešto ekstravagantnija odevne kombinacije, ali i za minimal izdanja, koja često budu pun pogodak u moru svadbenih šarada, od sveg srca preporučujemo ovaj make-up look. Trpi i glomaznu bižuteriju i skupoceni nakit, a najvažnije od svega - brzo se postiže. Poigraj se najpre malo sa senčenjem, ili brzim i lakim konturisanjem lica. Mat karmini u nude nijansama, uz mat nude palete senki za oči. Dakle, sasvim prirodno. Fino izvučena linija ajlanera ističe pogled, a ostaje u granicama finog šminkanja očiju pravih zavodnica: diskretno obaranje sa nogu!

Moderni glamur

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on

Otkrivamo ti kako da vrlo brzo postigneš look koji kombinuje prethodna dva. Pa ako želiš da odeš korak dalje, rizikujući da svojom pojavom zaseniš i mladu, ovo je rešenje! Dobar ten je uvek osnova svakog dobrog šminkanja, Naglasi crte lica strobingom u nekoliko potreza četkicom, nanoseći nežno iluminizirajući svetliu nijansu na prostor između obrva, sredinu nosa, bradu i unutrašnje uglove oka. Crveni karmin kao u prvom primeru: četkicom, ujednačeno. Možeš odabrati i neku drugu boju karmina, ali za ovo izdanje treba da bude atraktivna.  Za ovako hrabro našminkane oči, ajlajner izvuci nešto obilatije i hrabrije, prelazeći ivicu oka. Ljupke, zavodljive i trendi tačkice nanesi na sredinu donjeg kapka za makep šah-mat. Prelepa Luma ovaj look nosi savršeno, a verujemo da češ i ti umeti da se nosiš sa pažnjom koju ćeš na svadbi privući! Pogotovo ako tvoj izbor uz ovakvu šminku bude crvena haljina.

 

Pročitajte više o: Šminka za prolećne mlade

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Poručite odmah
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Seductress

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Superstay 24H

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, senčenje lica, Doutzen Kroes, Gigi Hadid, cat eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 makeup proizvoda koji uključuju SPF faktor

Pod suncem se sve mnogo bolje vidi, svaka bora, pora, hiperpigmentacija... Zato je važno da biramo proizvode koji će dobro kamuflirati nesavršenosti, ...