Četiri saveta za duže i gušće trepavice

Trepavice su onaj detalj koji svaku ženu može da učini još ženstvenijom i provokativnijom. Znamo da je san skoro svake devojke da ima guste i dugačke trepavice koje će, na jedinstven način, naglasiti i istaći njen pogled. Ako se prepoznajete u napred navedenom opisu, evo na šta treba da obratite pažnju. 

1. Skidanje šminke


Pre nanošenja maskare, budite sigurni da ste prethodno dobro očistili svoje trepavice. Maskara je jedan od onih kozmetičkih proizvoda koji se teže skidaju i za koje vam zaista treba kvalitetno sredstvo za skidanje šminke. Ako uveče ne uklonite potpuno maskaru, ujutru ćete sigurno primetiti da vam novo nanošenje teže ide i da nikako ne postižete željeni efekat. Zato je vrlo važno da vam trepavice budu spremne za novi sloj maskare!

2. Uvijač za trepavice


Slobodno uvijte trepavice ukoliko vam nisu prirodno uvijene. Uvijene trepavice izgledaju duže pošto se tako postiže iluzija dužih dlačica.

3. Nega trepavica

Za jake i zdrave trepavice obavezno nabavite sebi kvalitetno bademovo ulje. Tuferom natopljenim u bademovo ulje lagano pređite preko trepavica. Trudite se da ovaj postupak postane deo vaše večernje rutine. Primetićete da vaše trepavice već posle nekoliko nedelja postaju vidljivo gušće i duže.

4. Kvalitetna maskara


Nemojte potcenjivati proizvod koji koristite. Najbitnije je da uvek birate četkicu za koju ste sigurni da vam odgovara i da ćete sa njom postići željeni efekat. Naš favorit je definitivno maskara  L’Oréal Paris False Lash Superstar XFiber. U samo dva koraka ova maskara će vam doneti trepavice o kojima sanjate.

Više na: Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Gentle Eyes and Lips Make-up Remover

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, nega, oči, pribor za šminkanje, skidanje šminke

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako da nosiš popularne makeup trendove ovog proleća

Svaka prolećna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pin...