Copy the look - Cheryl

 

 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Oslanja se na svoje atribute

Kada je njeno šminkanje u pitanju, Šeril je poprilično jednostavna. Oslanja se na svoje atribute koje naglašava L’Oréal proizvodima.

Ukoliko ste nekad poželili da iskopirate izgled lepe Šeril izvedite to u par jednostavnih koraka. Ona se uspešno oslanja na svoja dva najlepša atributa na licu.

Svoj glamurozan izgled pripisuje odabranim L’Oréal preparatima koji su u svakom trenutku i za svaku priliku njen najbolji izbor. Svoje mladoliko lice čuva svakodnevnom negom koja je veoma važna usled brojnih snimanja i crvenih tepiha.

Osim što su usne obavezan detalj kojem posvećuje veći deo vremena pri samom šminkanju, Cheryl se oslanja na blistav izgled njenih krupnih i prepoznatljivih očiju.

Uz malo maskare i precizno nanešenog ajlajnera u kombinaciji sa bež i pastelnim nijansama senki vaš pogled, poput njenog, biće očaravajući.

Nude senke i jaka boja karmina

Pevačicin izbor su pitomi tonovi u nude nijansama senki koje odlično idu uz jaku boju karmina.

Veoma važno i zlatno pravilo make up stručnjaka, kao i same Cheryl, jeste da nikada ne naglašavate oči i usne u isto vreme jarkim nijansama.

Ako je izbor karmina u pastelnoj boji slobodne ste da poput Cheryl na vaše usne nanesete što intenzivniju nijansu uz koje nećete proći nezapaženo.

Pročitajte još o: Devojka platinaste kose: Soo Joo Park

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loreal Color Riche La Palette Nude Beige

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Maskara False Lash X-Fiber Xtreme Resist

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Greige Hype

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, trend, večernja šminka, dnevna šminka, Daucen Krus, Doutzen Kroes, Gong Li

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Najlepši nokti za zimu

Šta su tvoje asocijacije na ovo hladno, ali lepo godišnjeg doba? Predlažemo aktuelne nijanse lakova za nokte i sugerišemo kako treba da izgledaju tvoj...