Crni ruž kao tajno oružje za petak veče

Smelost je, kažu, vrlina. A ukoliko se pitaš da li si dovoljno smela,pitamo mi tebe: Da li bi stavila crni ruž za usne?

Možemo sada diskutovati o tome da li je to “previše”,  da li možeš staviti crni karmin iako nije Halloween, šta ako nisi u goth fazonu i za kakvu uopšte priliku nositi crni karmin ? Odgovor je isti – prati svoj osećaj. Uostalom, isprobaj kod kuće i proceni.​ 

 

Samopouzdanje je definitvno najbolja podloga za crni ruž (samo se seti Rijane). A dobra vest je da crni ruž ide uz gotove sve tonove kože!

Ako se osmeliš da ga staviš, imamo za tebe  tri omiljena makeup izdanja koja prate ovaj ekscentrični ruž za usne:

Little black lipstick

Sam crni ruž toliko je upečatljiv, da nikakva druga šminka ne mora da ga prati.  Pogotovo ako imaš pune usne, onda dodatno dolazi do izražaja. Sasvim je dovoljno dobro tenirano lice, blago osenčeno. Dodaj na to još guste trepavice i naglašene obrve da izbalansiraš ovaj look. Iznenadićeš se kako crni ruž može delovati elegantno, a sebi ćeš zaličiti na zvezdu crno-belih filmova i vremena zlatnog Holivuda. A to bi ti mogla biti i inspiracija u odabiru garderobe koja će ovaj makeup izgled ispratiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup Serbia (@nyxcosmetics_serbia) on

Crni ruž za Sexy Goth look

Pomalo jezivo, ali zavodljivo :D. Za ovaj intrigantni izgled neophodna su tri elementa:  svetli ten, crni ruž i crno uokvirene oči.  Odaberi dugotrajni ruž za usne, jer crna boja baš i nije najzgodnija za razlivanje po tvom bledom licu. 

Kod nanošenja ruža za usne koristi četkicu za karmin, a pre nego što ga naneseš, trebaće ti olovka za usne kojom ćeš ih lepo uokviriti.  Možeš odabrati mat karmin ili na kraju na svoj crni ruž dodati malo sjaja za usne – stvar je ukusa.

Čak i ako nisi u darkerskom fazonu, ovaj izgled može biti nesvakidašnji makeup za izlazak. Uz ovakvu šminku, čini se da bi odlično išla crna čipka ili neki sličan sexy komad garderobe. O da, bićeš primećena.

 

Twighlight

Ako bi ipak malo pobegla crnom ružu, ali ipak ostala u dark makeup atmosferi, predlažemo ti tri varijacije crne: ljubičasta, bordo i teget. Profesionalci savetuju da najpre naneseš ruž za usne (ljubičasti karmin, bordo karmin ili plavi karmin), a zatim preko u jednom sloju crni ruž. Iako kažu da su za ovo izdanje najbolji mat ruževi, mi predlažemo da isprobaš i glossy varijantu.  Ove boje sumraka definitvno imaju mekši efekat, pa ostatak šminke može biti malo naglašeniji, ali opet ne previše. Dopada nam se kako je to izvela Džidži Hadid, prateći svoje  crno-bordo usne mačkastom  linijom ajlajnera.

 

Pročitaj još: Uradi sama: pune usne bez hirurških procedura

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick - Lolita

  • NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

    Poručite odmah
  • NYX Professional Makeup Full Throttle Lipstick

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, usne, mat, crni karmin, crni ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složićete se da je izbor veliki, zato smo tu da vam suzimo izbor i damo predlog za pudere koji sav...