Crvena uzbuna: Kako najlakše da sakrijete crvenilo na licu

Upaljene bubuljice, ožiljci od akni, opekotine od sunca – dobro je poznato koliko nam ove prepreke smetaju pri šminkanju. Sada, uz pet inovativnih kremastih korektora, L'Oréal Paris Infaillible Total Cover paleta sigurno postaje nezamenljiv makeup proizvod.

Neutrališuća zelena


Ako sa oduševljenjem gledate zelenu Total Cover opciju i pitate se čemu ona služi, obradovaće vas saznanje da je baš ova nijansa napravljena da neutrališe crvenilo lica bilo kog porekla. Time ćete izjednačiti vaš ten i neželjeno crvenilo će na najbolji način biti prikriveno pre nego što na red dođe tečni puder.

Kako?

 

U ovoj situaciji, potrebno je da koristite zeleni korektor za T-zonu i obraze. Tačnije, nanesite ga duž zamišljene vertikalne linije od sredine čela do vrha nosa, zatim sa obe strane nosa (naročito u slučaju crvene, suve kože u ovom predelu), kao i na obraze bliže jagodicama.

Dalje, stavite ljubičasti korektor iz palete na čelo uz celu liniju kose kako biste taj deo posvetleli. U zavisnosti od vašeg prirodnog tena, izaberite neku od bež nijansi (ili po potrebi sve tri) za prekrivanje podočnjaka i drugih sitnih nesavršenosti na bradi.

Na kraju, izblendirajte sve pažljivo kako biste dostigli savršeni, ujednačeni finiš.

Više na: Zašto morate da isprobate color correcting korektore by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dunja Jovanić, Ena Luna i Anastasija Grujić u YouTube serijalu Make Up In The City

Tim nove sezone serijala Make Up In The City obećava fantastične savete i nove makeup trendove. Budi uz Make Up In The City svakog petka i nauči da se...