Crveni ruž na sopstvenom venčanju? Zašto da ne!

Kada pomislimo na mladin makeup, skoro uvek očekujemo upečatljiv look koji je u isto vreme otporan na hranu, svadbene čestitke i dugo i nezaboravno veselje sa bližnjima. Međutim, to ne znači da praktičan look za tvoje venčanje treba da isključi crveni ruž.

Savršena dopuna za svadbeni autfit


Ako za svoj svadbeni dan izabereš crveni ruž, ubeđeni smo da će savršeno upotpuniti tvoju venčanicu. Bela haljina i savršeno našminkane crvene usne učiniće ovaj specijalan dan nezaboravnim!

S druge strane, čak i da tvoj izbor nije tradicionalno bela haljina, koja god boja da je u pitanju, za crveni ruž je ipak najbitnije samopouzdanje koje moraš i da imaš i da svima pokažeš dok ga nosiš. Crvene usne na dan svadbe jesu hrabra odluka i zato moraš biti sigurna i odlučna da sprovedeš zamisao u delo. Neka tvoj ponos bude tvoj najveći makeup saveznik o ovoj situaciji!

O čemu treba da vodiš računa da izbegneš makeup katastrofu?


Kako postoji mnogo nijansi crvenih ruževa, sigurno ti neće biti teško da izabereš onu koja će biti kao stvorena za tebe. Prvenstveno obrati pažnju da se ton crvenog karmina uklopi sa tvojim tenom.

Takođe, bitno je da se ruž što duže zadrži na tvojim usnama jer na svoj dan venčanja nećeš imati vremena za često popravljanje šminke. Zbog ovoga, a i kako ti se karmin ne bi razlio i pokvario sve svadbene fotografije, izaberi mat verziju svoje omiljene nijanse crvenog karmina.

Kao dodatni savet za dugotrajnost, predlažemo ti da pre karmina naneseš olovku za usne koja će se postarati za to da crvena boja ne pređe ni milimetar preko ivice usana.

Kada je reč o ostatku makeup looka, kako želiš da crveni ruž dominira na tvom licu, potrudi se da preostala šminka bude jednostavna. Odluči se za prirodan izgled, nežno šminkanje očiju i blago naglašene jagodice koje se uklapaju sa tvojim tenom.

Čestitamo i nadamo se da će ti ovi mali makeup trikovi biti korisni za tvoj veliki dan!

Više na: 3 nepogrešiva manikira za venčanje : trendovi pravo sa njujorških modnih pisti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oreal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Lip Liner Couture by Color Riche 461 Scarlet Rouge

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris La Palette Nude

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Pink

  Poručite odmah

Povezane teme: formalna šminka, mat usne, crveni ruž, crveni karmin

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Taksi izazov sa Teom

Pogledaj kako se Tea snašla u kreiranju mat looka, u kratkom vremenskom periodu, na zadnjem sedištu taksija...