Da li i vi koristite dve maskare? By Dunja Jovanić

Žene delim na dve grupe: prva grupa - ustaje, brzinski stavlja jedan sloj maskare, izlazi iz kuće, kreće u svoj dan; druga grupa: ustaje, stavlja kafu, šminka se 40 minuta i pri nanošenju maskare razdvaja svaku trepavicu. :)

Da-li-i-vi-koristite-dve-maskare-By-Dunja-Jovanic

Ja, normalno, spadam u ovu drugu grupu.

A maskara mi je, pored tena, najvažnija stvar kada je šminka u pitanju. I baš mi je teško da se zaljubim u neku novu maskaru. Toliko, da kada treba da probam novu maskaru, odlažem to, jer znam da su velike šanse da mi se neće dopasti. 

Međutim, nekada (veoma retko, ali dešava se), imam dve maskare koje obožavam. Recimo da mi jedna daje volumen, a druga mi savršeno raščešljava trepavice. To znači da kada želim da mi trepavice budu najsavršenije, koristim ih zajedno. Inače, svaku maskaru koju koristim nanosim u dva sloja, tako da mi ovo ne oduzima više vremena nego inače. 

Najpre koristim Maybelline New York Lash Sensational, koja mi savršeno raščešlja i podiže trepavice.

I to je prvi sloj. Nakon toga je red na drugi sloj, za koji koristim Maybelline New York Big Shot maskaru, koja daje nerealno dobar volumen mojim trepavicama. 

Na taj način, moje trepavice bukvalno izgledaju kao sa reklame. I verujte mi, svaki put kada nanesem maskaru na ovaj način, stotine ljudi mi piše u inboks, da me pita koju maskaru koristim. A verujte mi da oko sebe imam i „težih slučajeva“ nego što sam ja... Na primer, moja drugarica koristi tri različite maskare za savršen izgled trepavica, tako da, znajte da uvek postoji neko „komplikovaniji“ od vas! :) 

Više na: Make Up in the City 2: 12. epizoda – Bitka maskara (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...