Da li je prepoznajete? Šminkom do potpune transformacije.

Ovaj uvek aktuelni zavodljivi vamp izgled pevačica Nikolija Jovanović postigla je uz pomoć nekoliko trikova: 

 

Mat jarko crveni karmin

 

Obratite pažnju na to kako je karmin nanet - nigde nećete primetiti liniju olovke. Da biste ovako vešto definisale ivice, potrebno je da usne najpre uokvirite olovkom za usne u prirodnoj boji usana, a za efekat punijih usana izvucite liniju ivicom 1mm iznad prirodne linije. Nanošenje je obavezno četkicom - zbog preciznosti. Nikolija je odabrala trendi jarko mat karmin, u vatreno crvenoj boji. 

 

Veštačke trepavice ili maskara sa efektom veštačkih trepavica

 

Jasno su naglašene i gornje i donje trepavice, pa oko deluje otvorenije. Isprobajte neku od maskara sa efetkom veštačkih trepavica. Za ovaj lepezasti izgled trepavica, pokušjate da ih četkicom maskare izvlačite pod blagim uglom , u stranu. 

Ajlajner i crna olovka za oči

Ajlajnerom je izvučena tanka linija, tik uza kapak : sasvim diskretna, a opet snažnog efekta.  Pedantno je izvučena i linija crnom olovkom na unutrašnju liniju kapka, čime je intenzivirana prodornost pogleda. 

 

Sočiva u boji

 

Za potpunu transformaciju, Nikolija je odabrala sočiva sveto plave boje, koja uz njenu sada tamnu kosu naročito dolaze do izražaja.

Savet? Ovakav klasičan, a opet ektsravagantan izgled (zbog vrlo naglašenih usana i trepavica) dobro je rešenje za posebne prilike. A odlično se kominuje uz crni autfit!

Povezane teme: šminka, maskara, crveni karmin, ajlajner, usne, poznati, mat

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Pravo je vreme da obnoviš torbicu za šminkanje i osvežiš je proizvodima prilagođenim sunčanom periodu, bila to BB krema ili CC krema. A mi ti okrivamo...