Da li uklapate šminku i outfit? by Dunja Jovanić

Ja sam definitivno druga grupa.

Da li uklapate šminku i outfit? by Dunja Jovanić

Tako nekako mislim i što se tiče uklapanja šminke uz outfit. 

Meni lično to nije preterano bitno. I to verovatno zbog moje rutine spremanja, koja uvek kreće prvo od šminkanja, pravljenja frizure, a tek na kraju dolazi biranje outfita. 

Možda bi se u mom slučaju pre moglo reći da ustvari kombinujem outfit uz šminku,a ne obrnuto i sigurna sam da to mnogo devojaka čini. 

Ono što je najčešće slučaj kada se šminkam jeste da biram neutralne tonove. Najčešće su to neki braon tonovi, crni ili bronzani, koji će verovatno dobro ići uz svaki outfit. 

Crni ajlajner na očima je nešto sa čim ne možete pogrešiti ni u kom slučaju, a ukoliko biram neki upečatljivi ruž, ne kombinujem ga uz deo outfita, npr da kombinujem ruž uz cipele ili uz torbu, već ruž korisitim kako bih razbila kombinaciju koju sam obukla. Da vam bude jasnije, recimo obučem potpuno crni outfit, crnu torbu i onda kako bih dala svom izgledu 'ono nešto', stavim crveni ruž. 

Eto predloga za vas! Isprobajte, pa javljajte utiske! 

Više na: Dunja Jovanić otkriva: Da li da našminkate oči ili usne?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Master Precise Eyeliner by Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, formalna šminka, trend, moda, nude, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...