Devojka platinaste kose: Soo Joo Park

Soo Joo Park ima tu čast da bude miljenica Karla Lagerfelda i Tom Forda, da sarađuje sa najvećim svetskim dizajnerima na nedeljama mode i učestvuje u reklamnim kampanjama o kojima sanjaju sve devojke iz sveta mode. Fendi i Oscar de la Renta su samo neki od poznatih modnih brendova čije je omiljeno lice upravo lepa Korejka.

L’Oreal devojka


Njen stil je inspirisan estetikom Seula i lajfstajlom Kalifornije, gde se preselila sa svojom porodicom kada je imala samo 10 godina. Ona nije očarala samo poznate modne dizajnere već i predstavnike kozmetičkog giganta L’Oreal Paris, koji je Soo Joo dodelio titulu svog ambasadora. Kažu da glavni razlog ove odluke leži u njenom uspešnom balansiranju između ekperimentisanja i minimalizma.

- L’Oreal Paris predstavlja sve ono iza čega i sama stojim. L’Oreal Paris inspiriše i podstiče žene da uvek budu jedinstvene i svoje - kaže devojka platinaste kose i lica koje se ne zaboravlja.

Copy the look


Inspirisani njenom lepotom, predlažemo vam da ponovo otkrijete čari crvenog ruža za usne. Baš kao Soo Joo, našminkajte usne crvenim karminom, a ostatak šminke svedite na minimum. Koristite tečni puder koji će prekriti sitne nedostatke na vašem licu, i osmelite se da hrabro ponesete crvene usne u svakoj prilici.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

    Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, tečni puder, L'Oreal ambasador

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...