Dnevni strobing: detaljan vodič

Konturisanje celog lica kao što to rade Kardašijan devojke bilo je trend u šminkanju neko vreme, a sada je vreme za promenu navika u šminkanju. Strobing – takođe poznat kao isticanje svetlosti na licu – je laganiji, svežiji način da se pažnja usmeri na istaknute tačke crta lica i savršena je dopuna za svedeniji dnevni izgled.

Pročitaj više o: Vrući trend: strobing oka u 5 minuta

Dok konturisanje zahteva pravi arsenal proizvoda (kao i besprekorno svetlo), strobing može da se postigne u par poteza četke. Šta je ključno? Dobar odabir proizvoda.

 

Dubai are you ready!?!? @makeupbymario & I are coming for a Master Class October 14th! Let the birthday celebrations begin!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Masna koža zahteva kremasti hajlajter ili hajlajter u prahu, dok tečni proizvodi odgovaraju suvoj koži. Prilikom nanošenja vodite računa o tome na koja mesta svetlost prirodno pada na vaše licearkada, sredina nosa, ivica gornje usne i jagodice – i nežnim dodirom nanesite malu količinu proizvoda pre izjednačavanja čistim prstima. Izbegavajte nanošenje jednog proizvoda preko drugog jer vam tako koža može izgledati masno umesto prirodno sjajne.

Da biste postigli ovaj prirodniji izgled, pripremite lice pomoću BB kreme ili tonirane kreme, u idealnom slučaju neke koja sadrži svetlucave čestice. Cilj je da se licu da prirodni sjaj, a ne da se prirodni sjaj kože prikrije puderom sa velikom mogućnošću pokrivanja. Pored toga, ispod osnove možete koristiti tečni hajlajter nanošenjem na ključne tačke kao što su vrhovi jagodica, brada i sredina čela za suptilniji poput onog pri svetlosti sveće.

 

So much fun in Vegas at Hakkasan last night!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Na kraju, oni najsmeliji mogu da pokušaju da ovom trendu dodate novinu, „sjaj za lice“. Za svež finiš, za razliku od sjajnog, odlučite se za prozirne proizvode sa gelastom ili tečnom teksturom (kao sjaj za usne, samo manje gustine) i nežno nanesite malu količinu proizvoda na kapak i vrh jagodice.

Pročitajte još: Ako bih morala da koristim samo jedan proizvod… by @imfashionbabe

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se