Dobitna kombinacija: Tečni i kompaktni puder

Svako šminkanje počinje kvalitetnim tečnim puderom i završava se puderom u kamenu. Njihova kombinacija je osnova svakog dobrog looka i ovi proizvodi sastavni deo nesesera svake žene koja vodi računa o svom izgledu.

Ako i vi želite da vam lice izgleda besprekorno, onda su vam svakako potrebni proizvodi koji se lako kombinuju i pomažu vam da ostvarite cilj.

Za vas smo pronašli „savršeni par“ koji će biti postojan i vašu kožu učiniti glatkom pa možete biti sigurni da u svakom trenutku izgledate tip-top.

Tečni puder Maybelline New York Super Stay 24h


Zahvaljujući Micro-Flex tehnologiji, Super Stay 24h tečni puder se zadržava na koži tokom celog dana. Lako se nanosi i ne stvara neprijatni osećaj maske. Neguje kožu i dozvoljava joj da slobodno diše. Njegova besprekorna moć prikrivanja svih nedostataka na licu ga čini idealnim proizvodom kako za dnevnu tako i za večernju šminku.

Kompaktni puder Maybelline Super Stay 24h


Pored tečnog pudera koji smo vam predstavili, vreme je da otkrijete i savršeni kompaktni puder za perfektnu završnicu. Reč je o puderu iste serije Super Stay 24h kozmetičke kuće Maybelline New York. Ovaj puder pruža dugotrajan mat efekat i otporan je na znoj, vlagu i dodire. Upravo to ga čini najboljim izborom koji će uz tečni puder iste serije biti vaš saveznik u užurbanim danima i nezaboravnim izlascima.    

Pročitajte više: Šta se prvo nanosi – korektor ili puder?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Super Stay 24h Foundation

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay 24h Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...