Dramatičan eye look by @anastasijastasha

Za današnji look, inspiracija mi je Snapchat filter. Sve devojke obožavaju Snapchat filtere, a sada ću, u par lakih koraka, da vam objasnim kako da dođete do savršenog, dramatičnog eye makeup looka.

Kada završite sa tenom, setujte oči puderom u prahu ili svetlom senkom kako bi kreirali savršen makeup look.

Dramatican-eye-look-by-anastasijastasha

Za ovaj izgled ključni su crna olovka i maskara, a ja u poslednje vreme koristim i obožavam L'Oréal Paris XFiber maskaru.

Oči prvo senčim i to uz pomoć L'Oréal Paris La Palette Nude palete senki. Najsvetliju boju koristim na kapku i ispod spoljašnjih delova obrva, a zatim uzimam tamno braon mat nijansu kojom senčim delove očiju iznad pokretnog dela kapka. Tamnijom senkom blago prelazim i ispod donjih trepavica.

Ne zaboravite na blendiranje, ono je ključ uspeha!

Zatim uzimam Color Riche Crayon Le Khôl i iscrtavam liniju (kao što bi to radili sa ajlajnerom, ali ne produžavam liniju van kapaka). Dakle nanosim proizvod samo iznad korena trepavice, linija je od unutrašnjeg ugla oka tanja, a pri kraju postaje deblja. Zatim to dobro ublendam, da se ne vide nikakve grube linije.

Look završavam dvofaznom maskarom.

U dva koraka – prvo stavljam bazu L'Oréal Paris XFiber maskare i na taj način dobijam dramatian efekat veštačkih trepavica bez stavljanja istih. Na kraju biram neutralniji ruž rozikastog podtona i look je gotov. Probajte, oduševićete se!

Xoxo
Staša

Pročitajte još: Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris La Palette Nude

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris 103 Blush In A Rush

    Poručite odmah

Povezane teme: oči, stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti rutina Lili Kolins inspirisana serijom Emili u Parizu

„Što manje imate na licu, manje toga može da krene po zlu u toku dana“, tvrdi Kolins, a u videu koji je snimila, otkriva nam tajne svog besprekornog i...