Drečave usne za jesen? DA!

Postoje neka nepisana pravila po kojima su jesenji trendovi podređeni prirodnim nijansama kao što su braon, bež, bordo ili tamnožuta. Međutim, ove jeseni se makeup stručnjaci na sve načine trude da nas ubede kako su jarke boje ono što svaka devojka mora imati na sebi.

Kako su ruževi sastavni deo šminkanja svake devojke, predlažemo ti da ove jeseni obavezno probaš neke nove mat ruževe, kojima ćeš istaći lepotu svojih usana, a nećeš morati da se brineš o postojanosti boje na njima. Poigraj se sa Maybelline New York Super Stay Matte Ink tečnim ruževima, koje možeš naći u 8 nijansi.

Aplikator je napravljen tako da je nanošenje ovih karmina jednostavno i precizno, a njihova dugotrajna formula garantuje postojanost do 16 sati na usnama. Zar to nije dovoljan razlog da ih isprobaš?

Drečavo crvena


Ako želiš da u tmurne jesenje dane uneseš malo vedrine, predlažemo ti da tvoje usne budu tvoje oružje. Uz jesenju garderobu, punu tamnih boja, možeš poneti ruž u crvenkasto-narandžastim tonovima. Ova boja odaje samouverenost i stavlja jak akcenat na usne, a podjednako će dobro stajati i plavušama i crnkama.

Jarko roze


Ako ti se prethodni izbor nijanse čini previše rizičnim, uvek možeš da izabereš jarko roze ruž za usne. Ovu nijansu slobodno možemo nazvati najženstvenijom i ona ove godine ima svoj veliki povratak na makeup scenu. Jarko roze nijanse se provlače i kroz senke za oči, rumenila, ruževe pa možeš i isprobati neki monohromatski look.

„Vesela“ ljubičasta


Kako stručnjaci insistiraju na neobičnim bojama, predlažemo ti da na usnama poneseš ljubičasti ruž. Ova boja nas vraća u vreme velikih disko hitova i nezaboravnih noćnih provoda. Asocira na zabavu i idealan je izbor za sve devojke sa tamnijim, maslinastim tenom.

Izaberi nijansu koja te najbolje opisuje i budi smela i odvažna jer su jarke boje na usnama sve što ti treba ove jeseni.

Pročitajte još: 5 najčešćih grešaka koje praviš sa mat karminima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 30 Romantic

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se