Drsko crne trepavice

Odmah da se razumemo - drsko crne trepavice nisu za svakoga! Da biste bili ponosna vlasnica istih, trebalo bi da ispunjavate određene uslove. Dakle, morate biti samouverene, odvažne i svesne svojih kvaliteta; morate znati šta želite, i na kraju, morate verovati da je u pogledu MOĆ! Ako ste čitajući ove redove klimale glavom u znak odobravanja, smatrajte da ste dobile zeleno svetlo za nastavak…

Sa ponosom istaknete lepotu svojih očiju, hipnotišite sagovornike i učinite da pred vama drhte od neizvesnosti, uzbuđenja i misterije. Da biste sve ovo ostvarile, potrebna vam je samo “ona prava” - maskara!

Jedinstveno, hrabro i tajanstveno
Većina žena priželjkuje veće i bogatije trepavice od svojih prirodnih, pa ne čudi što je upravo maskara jedan od najvažnijih kozmetičkih proizvoda. Ona će učiniti da vaše oči fasciniraju svakog, bez izuzetka, zato - budite drske!

Važna je i boja, i oblik četkice i tekstura, ali ako izaberite intenzivno crnu maskaru koja povećava volumen sigurno je da nećete pogrešiti.

Crna maskara je must have svake žene koja drži do sebe. Pogodna je za sve stilove šminkanja jer najbolje ističe pogled, a posebno se preporučuje plavušama i brinetama koje imaju svetlije trepavice.

Pa, kako izabrati najbolju maskaru?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Nekad ćete promeniti desetine različitih maskara dok ne izaberete onu koja vam najviše odgovara, ali ne brinite, vredeće truda. Kada jednom nađete pravu, od nje nećete odustati sve dok je bude na rafovima.

Za efekat drsko crnih trepavica, najbolje bi bilo da izaberete maskaru obogaćenu kolagenom. On jača trepavice, povećava volumen, i što je još važnije, ne pravi grudvice. Takođe, bilo bi dobro da izaberete konkavnu četkicu, jer ona doseže do samog korena trepavica i omogućava da u jednom potezu nanesete duplo više maskare. Rezultat je brzo i lako postizanje raskošnog volumena koji će i najsitnije oči učiniti primetnim i zavodljivim.

Savet više

Na ekstremno crnim trepavicama će vam svi zavideti, ali čak ni sa najboljom maskarom ne zaboravite zlatno pravilo: nanesite maksimum dva sloja!

Ništa nećete postići ako nanosite bezbroj slojeva, naprotiv. Tako ćete samo slepiti trepavice, a oči će pod težinom maskare delovati pospano i umorno. Uz to, nećete moći ni da se rešite gromuljica.

Tehnika “mačkastog izvlačenja”


Prvi sloj maskare nanesite tako što ćete četkicu povlačiti nagore, vertikalno. Na taj način ćete maksimalno podići trepavice. Drugi sloj nanosite povlačenjem četkice ka spoljašnjem uglu oka (tzv. "mačkasto izvlačenje"). I zapamtite, makeup na očima najbolje izgleda kada istaknete trepavice. Čak i kada vas mrzi da stavite senku, malo maskare će učiniti čudo, dok će malo “one prave” maskare, učiniti da vas zauvek pamte po neodoljivim, drsko crnim trepavicama.

Pročitajte više o: Najbolji makeup proizvodi za početnice u šminkanju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...