Dugačke trepavice za sve zauzete devojke

Ako su oči ogledalo duše, onda je najbolje da zavese budu duge, vijugave i prelepe!

Iako nekada sumnjamo da nam maskara može mnogo pomoći jer su nas u prošlosti neke njene varijante razočarale, to ne znači da na tržištu ne postoji neka koja će učiniti sve za naše trepavice, kako bi one bile duže i gušće. Takođe, pošto će skoro svaka devojka između svakodnevnog jutarnjeg mučenja sa veštačkim trepavicama i spavanja odabrati ovo drugo, onda vam otkrivamo kako da priđete maskari i potrošite što manje vremena (kojeg, znamo, nemate baš mnogo) na dostizanje savršenog pogleda.

1. Priprema trepavica


Prvi korak do dužih trepavica? Nega. Baš kao i što kosa može postati slaba bez adekvatne nege, tako je i vašim trepavicama potrebna dodatna pažnja kako bi postigle svoj maksimalni potencijal. Jedan od najboljih proizvoda za negu i podsticanje rasta trepavica jeste ricinusovo ulje koje sadrži sve što je potrebno da ih „nahrani“.

2. Njeno veličanstvo – maskara


Ukoliko želite da vam trepavice budu maksimalno vijugave (čime ćete istovremeno kreirati optičku varku da su dlačice gušće i deblje), onda vam predlažemo da probate L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaru za njihovu vrtoglavu uvijenost.

Isto tako, bitno je da prilikom nanošenja maskare postavite četkicu i horizontalno i vertikalno kako biste izvukli i najmanje trepavice u uglovima očiju i na donjem kapku. Na taj način one će izgeldati duže i glamuroznije.

3. Budite nežne


Vašim trepavicama je potrebna nežnost, naročito prilikom skidanja maskare i svih ostalih proizvoda za šminkanje očiju koje ste stavili. Često se čini da je najbolji i najbrži način da odstranimo šminku sa očiju da napunimo tufer sredstvom za skidanje i onda ga samo utrljamo na svoje trepavice i kapke, ali to je greška. Zaboravljamo koliko je važno da budemo nežni i da prilikom skidanja šminke ne oštetimo trepavice.

Pročitaj još: Dva koraka do pravilnog skidanja šminke sa očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako istaći oči kada nosiš zaštitnu masku: video tutorijali

Nošenje zaštitne maske je, svidelo se to nama ili ne, postalo naša svakodnevica. Međutim, to ne znači da ne treba da iskoristimo ovu promenu na najbol...