Dugačke trepavice za sve zauzete devojke

Ako su oči ogledalo duše, onda je najbolje da zavese budu duge, vijugave i prelepe!

Iako nekada sumnjamo da nam maskara može mnogo pomoći jer su nas u prošlosti neke njene varijante razočarale, to ne znači da na tržištu ne postoji neka koja će učiniti sve za naše trepavice, kako bi one bile duže i gušće. Takođe, pošto će skoro svaka devojka između svakodnevnog jutarnjeg mučenja sa veštačkim trepavicama i spavanja odabrati ovo drugo, onda vam otkrivamo kako da priđete maskari i potrošite što manje vremena (kojeg, znamo, nemate baš mnogo) na dostizanje savršenog pogleda.

1. Priprema trepavica


Prvi korak do dužih trepavica? Nega. Baš kao i što kosa može postati slaba bez adekvatne nege, tako je i vašim trepavicama potrebna dodatna pažnja kako bi postigle svoj maksimalni potencijal. Jedan od najboljih proizvoda za negu i podsticanje rasta trepavica jeste ricinusovo ulje koje sadrži sve što je potrebno da ih „nahrani“.

2. Njeno veličanstvo – maskara


Ukoliko želite da vam trepavice budu maksimalno vijugave (čime ćete istovremeno kreirati optičku varku da su dlačice gušće i deblje), onda vam predlažemo da probate L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaru za njihovu vrtoglavu uvijenost.

Isto tako, bitno je da prilikom nanošenja maskare postavite četkicu i horizontalno i vertikalno kako biste izvukli i najmanje trepavice u uglovima očiju i na donjem kapku. Na taj način one će izgeldati duže i glamuroznije.

3. Budite nežne


Vašim trepavicama je potrebna nežnost, naročito prilikom skidanja maskare i svih ostalih proizvoda za šminkanje očiju koje ste stavili. Često se čini da je najbolji i najbrži način da odstranimo šminku sa očiju da napunimo tufer sredstvom za skidanje i onda ga samo utrljamo na svoje trepavice i kapke, ali to je greška. Zaboravljamo koliko je važno da budemo nežni i da prilikom skidanja šminke ne oštetimo trepavice.

Pročitaj još: Dva koraka do pravilnog skidanja šminke sa očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...