Dunja Jovanić otkriva: Crveni ruž - passe ili ne?

Dunja Jovanić otkriva: Crveni ruž - passe ili ne?

Nikada nisam bila veliki  ljubitelj crvenog ruža, ali obožavam da vidim žene koje znaju da to iznesu. 

I kada se odlučim da stavim crveni ruž, imam osećaj da to nisam ja, verovatno zato što mi je crvena boja najmanje omiljena boja. 

I tako već godinama. Međutim pre nekih mesec dana, dok sam se spremala za izlazak, padne mi na pamet da bi bila odlična ideja da malo promenim i stavim crveni ruž. 

Tom prilikom mi je palo na pamet da je to možda 'out' odnosno da crveni ruž više nije u modi.

Medjutim, kada sam ga stavila, shvatila sam da to nije samo fraza, već apsolutna istina, da crveni ruž nikada neće izaći iz mode.

Zašto? Zato što svima dobro stoji.

Zato što ga nose sve žene - od devojčica do naših baka. Zato što je prigodan za sve prilike. Zato što će vaš jednostavan outfit učiniti svečanijim, a vaš svakodnevni izgled svežijim. I postoji tu još mnogo razloga. 

Ono što je važno kod crvenog ruža jeste da on mora izgledati savršeno, mora biti jednakog intenziteta duž celih usana i ravnomerno nanešen.

Moj predlog vam je da najpre koristite olovku za usne, kojom ćete usne uokviriti i na neki način izmapirati oblik usana, a onda naneti ruž. 

Vaša Dunja!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Creamy Matte

    Poručite odmah
  • Color Drama Khol Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City – Šoping saveti

Dunja, Ena i Anastasija su pričale i o proizvodima koji su bili popularni u inostranstvu, pre nego što su došli na naše tržište, šta misle o razlikama...