Dva koraka do pravilnog skidanja šminke sa očiju

Da li si nekada primetila prijateljicu koja je na svojim očima imala ostatak večernjeg ajlajnera? Neka se to nikada ne desi tvom licu i tvojim očima!

Zato, budi pažljiva i isprati sledeća dva koraka koji će ti omogućiti savršeno skidanje šminke sa očiju:  

Korak 1: Koristi kvalitetno sredstvo za skidanje šminke


Isplati se investirati u kvalitetne proizvode za skidanje šminke, naročito kada je reč o području oko očiju. Na mali tufer nanesi L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water, dvofaznu micelarnu vodu koja se naročito preporučuje za skidanje šminke. Vodi računa o tome da skidaš šminku sa očiju što nežnijim pokretima, jer je u tom delu lica koža mnogo tanja i delikatnija.

Korak 2: Pažljivo sa umivanjem


Prvi korak nije i poslednji jer je bitno voditi računa o očima i pri umivanju koje sledi nakon skidanja šminke. Trudi se da izabereš gel za umivanje koji ne iritira kožu oko očiju, što je naročito bitno ako imaš osetljive oči.

Prema tome, nakon što ste skinule šminku kvalitetnim sredstvom, preporučujemo vam da se umijete nekim od L'Oréal Paris Pure Clay gelova za umivanje. Oni neće smetati vašim očima pri umivanju i bićete spremne za nanošenje hidratantne kreme za negu kože oko očiju.

Više na: 5 beauty stvari koje rade žene s neverovatnom kožom lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

Povezane teme: nega, skidanje šminke, čišćenje lica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...