Dva načina da nosite crvene senke za oči u toku dana

Crveno, volimo te crveno! Crvene senke sa sobom nose magiju i strast, ali i bezbroj pitanja kako i kada ih nositi. Za većinu devojaka one su veliki izazov koji nije prikladan za dnevno šminkanje. Ali, mi smo spremni da ti dokažemo da su crvene senke nepravedno zapostavljene kada je dnevni makeup u pitanju.

Zato, predstavljamo ti dve kombinacije crvenih senki, koje će te ubediti da treba da ih nosiš i u toku dana.

Tamnocrveni smoky eyes sa ombre efektom


Počni od samog korena trepavica, gde ćeš naneti najtamniju nijansu crvene. Ka sredini kapka nastavi sa svetlijom nijansom, a nakon nje nanesi senku u bež nijansi, samo jedan ton svetliju od tona tvoje kože. Na kraju, dobro izblendiraj senke kako bi postigla što nežniji i efektniji ombre efekat.

Ovakav dnevni look će savršeno pristajati svim devojkama koje vole da eksperimentišu i ne ustežu se da pokažu intrigantnu stranu svoje ličnosti.

Crveni smoky eyes u jednoj nijansi


Na primer, ako se za poslovni sastanak odlučiš za elegantnu crnu košulju i pantalone, neka crvene senke budu detalj koji će razbiti monotoniju i ozbiljnost crne boje.

Crveni smoky eye look je svakako nešto što će ti pomoći da naglasiš svoju individualnost.

Pročitajte još: 4 načina da nosite crvene senke za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...