El Fening je pravo iz bajke stigla na Kanski festival

Svake godine crvenim tepihom Kanskog festivala prođu mnogobrojne svetske lepotice i uvek se izdvoji jedan look koji obeleži ovaj defile mode i lepote. Ove godine u Kanu, takav momenat dogodio se već prvog dana festivala, a sve to zbog pojave mlade američke glumice El Fening.

Magičan look koji ulazi u istoriju festivala

 

Lepa El nosila je Vivijen Vestvud haljinu boje šampanjca sa ručno oslikanim candy pink motivom jednoroga na šlepu. Haljina je inspirisana modom 17. i 18. veka, korsetima i prenaglašenim siluetama. Kako bi fokus bio na haljini, glumica se odlučila za urednu punđu zbog koje nas je podsetila na kultna glamurozna izdanja njenih iskusnijih holivudskih koleginica

Makeup dostojan mlade dive

 

Osim što je svojim prisustvom predstavila i podržala svoja dva nova filma, El je na ovogodišnjem Kanskom festivalu krunisana titulom L'Oréal Paris ambasadorke. Tajming nije mogao biti bolji, jer je istovremeno obeleženo i 20 godina saradnje kozmetičkog brenda sa festivalom.

Prema tome, kao pravo zaštitno lice, devetnaestogodišnjakinja je izabrala L'Oréal Paris Color Riche karmin u nijansi 288 Intense Fuchsia, a za njene intenzivne trepavice i cat eye su bili zaduženi Volume Million Lashes maskara i Super Liner Perfect Slim ajlajner. Dok su senke za obrve iz Brow Artist Genius Kit kompleta u nijansi Light to Medium oblikovale njene obrve na najbolji mogući način, tečni puder True Match dao joj je besprekoran ten za poziranje fotografima. Na kraju, malo rumenila iz Infaillible Blush Paint Pink palete dalo je final touch njenom izgledu prave filmske princeze.

Više na: Kan 2017: Spoj sedme umetnosti i lepote

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Color Riche 288 Intense Fuchsia

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Foundation

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Blush Paint Pink

  Poručite odmah

Povezane teme: Kan, Crveni tepih, kan 2017

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Muško odelo : novi trend, jasna poruka

Jedna od najupečatljivijih modnih pojava na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu bila je Čarliz Teron u perfektnom Dior haute couture crnom odelu. ...