Elegancija na plus 40 stepeni: kako da se obučeš za posao leti?

Najčešća rečenica svake dame je: Nemam šta da obučem! Da li je u pitanju realno stanje ili izgovor kojim se najradije služimo kako bismo opravdale slatki greh nazvan kupovina, jako je opširna tema. Ipak, ova rečenica je i više nego istinita kada je pred nama zamoran spoj leta i posla.

Ukoliko je tvoj stil ženstven za tebe je idealna lepršava haljina, dužine do kolena. Opredeli  se za neku u pastelnoj ili jarkoj boji, a čak i razigrani dezeni dolaze u obzir. Kao inspiracija ti može poslužiti Anđelka Prpić koja je ponela jarko žutu haljinu! Obuj baletanke i spremna si! Make-up preporuka: Jarki mat karmin!

 

Ukoliko preferiraš urbani stil, sa zadovoljstvom ćeš iskopirati ovaj outfit Ane Stanić. Lepršave pantalone, letnje čizme od prevrnute kože, jednostavna majica i prsluk (koji u ovom slučaju menja sako) idealna su poslovna kombinacija. Make-up preporuka: nude šminka i naglašene trepavice!

Ako, pak poseduješ mnoštvo haljina čija je dužina primerena za posao, ali su bez rukava, Biljana Tipsarević ima sjajan trik! Naime, obuci preko prsluk i sprema si. Laka transformacija, zar ne? Make-up preporuka: Cat Eye Look!

Saznaj i kako da svoju make-up rutinu prilagodiš visokim temperaturama!

Povezane teme: šminka, poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ženski parfemi: Top 6 mirisa koji će obeležiti ovo proleće

Vreme je da teške zimske parfeme zameniš laganim notama koje rasterećuju, motivišu i mirišu na proleće...