Emmy 2016: 3 frizure koje su privukle najviše pažnje na crvenom tepihu

Pored odabira toalete i mejk-apa, frizura je jedna od najvažnijih stavki u pripremi poznatih dama za crveni tepih, a slavne lepotice su nas i na ovogodišnjoj dodeli Emija ponovo oduševile i inspirisale.

#Keri Vašington


S obzirom na to koliko truda slavne lepotice ulažu u svoj red carpet look, ne čudi što nas poznate dame sve ređe ostave vez reči odabirom frizure, a upravo je to pošlo za rukom američkoj glumici Keri Vašington. Tamnoputa zvezda ponosno je ponela svoje sitne afričke loknice i pokazala neverovatan volumen zboje bujne kose. Ovaj stil odlično se uklopio s njenim izborom odeće - efektnom toaletom crne boje sečenom tako da pokaže sav seksepil jedne buduće mame!

#Emili Ratajkovski


Uklapanje boje senke za oči s bojom haljine je odlična ideja, posebno ukoliko je haljina remek-delo Zaka Pozena.

Međutim, ono što posebno ističe punu lepotu mlade manekenke u ovom slučaju je savršena frizura: jednostavan niski rep, koji interesantnim čini činjenica da je Emilina kosa začešljana sa strane.

Ovaj wet hair izgled sve je popularniji odabir za pojavljivanje na crvenom tepihu, a urođeni seksepil ove manekenke pomogao joj je da iznese taj izgled na poseban način. Za sličnu friguzu opredelila se i Prijanka Čopra, svojevremeno zvanično najlepša žena na planeti.

#Emilija Klark


Klasika, glamur starog Holivuda, povratak starim dobrim frizurama koje su isticale prirodnu lepotu ženskog lica... sve to i mnogo više možemo videti u stilu koji je odabrala zvezda serije "Igra prestola" Emilija Klark.Ona je nedavno promenila boju kose, odnosno posvetlila svoje tamne pramenove i za crveni tepih odlučila da podigne kosu u jednostavnu punđicu. Ono što Emilijinu frizuru čini posebno interesantno jeste razdeljak iznad sredine čela, za kakav bi malo koja dama imala hrabrosti da se opredeli. 

Povezane teme: šminka, frizura, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Uradi sama: Kako da ti lice uvek bude blistavo, a ne masno

Za blistav ten i savršeno glatku kožu nisu jedino rešenje fotošop i skupi kozmetički tretmani...