Eyeliner saveti za prolećni dnevni look

Često se dešava da u prevelikoj želji da ostavimo savršen utisak zaboravimo na ajlajner. Možda zbog činjenice da je za pravilno nanošenje potrebna velika preciznost, ili zbog toga što se ajlajner najčešće upotrebljava za večernje varijante šminke, ali je svakako vreme da zaboravimo na sva opravdanja.

Dnevni look


Dugo očekivano proleće nam ovoga puta donosi specifičan trend, a to je jaka šminka tokom dana. Ako želite da ispratite ovaj trend, onda vam savetujemo da pri ruci uvek imate ajlajner.

Ovaj proizvod, koji maksimalno naglašava oči i daje željeni oblik, može se koristiti ne samo za dobijanje dramatičnog izgleda za večernje izlaske nego i za dnevne varijante u kojima se osećate puni samopouzdanja.

Dugotrajna linija


Ajlajner nanosite što bliže trepavicama, trudeći se da linija bude što finija i tanja. Nemojte preterivati sa dužinom linije, kako ne biste delovali previše napadno. Tanka linija će u kombinaciji sa kvalitetnom maskarom otvoriti pogled i dodati mu dozu dramatičnosti.  

Zato, drage dame, zapamtite da je ajlajner obavezan ovog proleća ako želite da budete u trendu. I to vodootporni! Tako ćete biti sigurne da će perfektno izvučena linija duže trajati, a vaš pogled ostati čaroban tokom celog dana.

Pročitaj više: Adelin šminker otkriva tajne zvezdinog perfektnog i prepoznatljivog ajlajner look-a! (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar 01 Black

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Ultra Precision

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, dnevna šminka, proleće

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 makeup proizvoda koji čine čuda za one koji su u žurbi

Znamo da je danas imperativ svim devojkama da izgledaju što lepše, sa što manje uloženog vremena za šminkanje, naročito sada kada je šminka na očima n...