Frizura za pet minuta: šik frizure za leto koje ćete obožavati

Leti se najviše okrećemo frizurama koje ne zahtevaju puno vremena za pravljenje, a ove koje vam predstavljamo su apsolutni pogodak ove sezone.

Jedna od najpopularnijih frizura su morski talasi u kosi. Pramenovi kose su blago uvijeni na donjim delovima i sve deluje tako opušteno. Za ovaj friz vam je potrebno svega nekoliko minuta. Kada oprete kosu nije potrebno da je sušite već je prirodno pustite da se osuši.

Potrebni su vam ovi sastojci: flašica sa prskalicom, 2 šoljice tople vode, kašičica soli, kašičica kokosovog ulja i kašičica gela. Sastojke pomešate i i kada nanosite smesu za kosu, blago je uvijajte na krajevima i pustite je da se suši.

Ovakva frizura kupila je manekenku Bojanu Barović i glumicu Anđelku Prpić - one morske talase u kosi nose ovako:

 

Druga frizura koja je opčinila sve ove sezone su boho pletenice na različite načine. Sa pletenicom prebačenom preko ramena izgledaćete sofisticirano, i ona se priprema ovako: na vlažnu kosu stavite malo regeneratora I blago uvijte kosu od korena do krajeva. Skupite kosu na jednu stranu, odmah ispod uha i podelite je na tri dela. Od sredine do kraja napravite pletenicu i vežite je elastičnom trakom.

Ovakve frizure voli da nosi supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković koju često možete videti baš sa ovakvim pletenicama.

Neuredne punđe obožavaju u naše poznate dame, ali svetske lepotice. Ova frizura iziskuje veoma malo vremena… Visoka ili niska, na sredini ili sa strane, jednostavno nije bitno! Svaka će upotpuniti vaš izgled, a ključno je da bude neobavezna, nikako stroga i zaglađena. Manekenka Sofija Milošević obožavau ovakvu punđu i često je nosi.

Povezane teme: frizura

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naj makeup trendovi Kanskog festivala I

Dok modni magazini i društvene mreže već bruje o njima, makeup ljubitelji ih već uveliko isprobavaju. Predstavljamo ti neke od naj makeup trendova koj...