Gigi Hadid i Džozefin Skriver – šminka sa crvenog tepiha!

Gigi Hadid

 

Inspiracija: Inspiracija za šminku Gigi Hadid potekla je od njenog outfita, sa živahnom bojom usana, koja se savršeno uklopila u njen look super modela. Glamurozne mat usne uparene sa njenom blistavom kožom, činile su moderan obrt klasičnog izgleda. Trepavice su bile definisane, ali nisu bacile senku na njenu prirodnu lepotu, postižući osvežavajući i odvažni izgled!

Lice: Erin Parsons, zvanična Maybelline New York šminkerka, je pripremila kožu nanošenjem baze, a potom je nanela korektor na sitne nepravilnosti kao i ispod očiju radi postizanja efekta posvetljenja. Sve je na kraju setovala puderom za besprekornu završnicu.

Konture i obrazi: Za početak, Erin je lagano konturisala lice i nanela bronzer. Nanela je hajlajter na vrhove jagodica, unutrašnje uglove očiju, iznad usne i duž nosa, kombinujući svetlije i tamnije nijanse.

Oči: Pre svega, Erin je nanela braon senku hladnog podtona u pregib oka, a zatim je crnu gel olovku nanela unutar oka, ispod gornjih trepavice radi dodatne definisanosti, a na same trepavice nanela je maskaru koja postiže efekat dodatnog volumena. Erin je koristila preciznu olovku za obrve, za sveden i definisan izgled. Kako bi oči izgledale  besprekorno, svaka dlaka obrva mora biti na mestu, pa je Erin, kao i svi profesionalci, koristila providan gel za obrve.

Usne: Da bi usne izgledale savršeno, a nanošenje ruža bilo glatko, Erin je prvo uradila piling usana, a potom nanela i laganu negu. Na kraju, precizno je nanela Superstay Matte Ink tečni ruž u nijansi Heroine za osvežavajući dašak boje.

Džozefin Skriver

 

Lice i obrazi: Za ovu priliku, Karolina Gonzales, zvanična Maybelline New York šminkerka, šminkala je Džozefin, a nanošenje pudera je bio njen prvi korak. Zatim je nanela posvetljujući korektor i sve završila nanošenjem pudera u prahu, za besprekoran i blistav ten. Karolina je zatim rozikastim rumenilom postigla nežni romantičan izgled.

Oči:  Karolina je obrve definisala olovkom u srednje braon nijansi, a na očima je koristila roze sjajnu senku. Zatim je pomešala nekoliko nijansi rumenila kako bi postigla nežan roze smokey eye, nanoseći i svetlije nijanse u unutrašnji ugao oko radi postizanja dubine. Karolina savetuje korišćenje maramice ispod oka kako bi sprečili padanje senke na obraze. Njen suptilno izvučen ajlajner, kreiran je ljubičastom senkom, a na trepavice je nanešeno nekoliko slojeva crne maskare kako bi bile pune volumena kroz celu noć.

Usne: Karolina je nanela Superstay Matte Ink tečni ruž u nijansi Believer kako bi dovršila look.

Pročitajte još o: Našminkaj se kao Gigi Hadid i Adriana Lima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, usne, mat, Gigi Hadid

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...