Glamurozna i na terenu: Make-up trikovi Milice Dabović

Milica Dabović je pravi dokaz da žena može  izgledati elegantno u svakoj situaciji. Naša lepa reprezentativka ženskog košarkaškog tima može poslužiti kao pravi primer svakoj devojci da na pravi način istakne svoju prirodnu lepotu i uvek bude glamurozna i ženstvena.

Oči

Jedan od najvećih aduta Milice Dabović jesu predivne plave oči koje ova lepa košarkašica uvek ume da istakne na pravi način. Naime uz savršeno oblikovane obrve Milica na pravi način ističe svoje oči bez mnogo šminke, a uz malo maskare i krejona ova dama postiže zavodljiv izgled čak i na terenu.
Usne

Previše šminke daje utisak izveštačenosti, što ova lepa košarkašica vrlo dobro zna, te ume da se našminka na pravi način i za pravu priliku. Tako, u svakodnevnim situacijama, Milica često bira ružičaste prirodne tonove ruža koji njene usne ne ističu mnogo, već im daju prirodan nude efekat, što uz je uz dobro istaknute oči pravi pogodak.
Ipak, van terena, ova dama voli da eksperimentiše svojim izgledom, te je često možemo videtiu različitim izdanjima od glamuroznog i elegantnog do gotik stila koji Milica postiže izuzetno tamnim ružom za usne i modernim chocker ogrlicama.
Lice

Lepa reprezentativka nema problema sa licem te svoju negovanu kožu prekriva uglavnom blagim puderima ili bb kremama kako bi je dodatno zaštitila u svakoj situaciji. Uz minimalno šminke koji koristi na efektan način, kako bi istakla oči i usne, Milica postiže svoj glamurozan i elegantan izgled dame u svakoj situaciji.

Pročitaj i: Tajne lepote srpskih olimpijki: Evo zašto su najlepše na svetu

Povezane teme: šminka, oči, usne, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Istina je – makeup može da učini da izgledamo mlađe! Evo i kako.

Putem ovih jednostavnih trikova nauči kako da ispraviš makeup greške koje čine da naše lice deluje starije nego što zaista jeste...