Glamurozni look: Crveni karmin i istaknute oči

Znaš kako stalno ponavljamo – pri šminkanju je važno naći savršen balans. To znači da treba da naglasiš ili oči ili usta, nikako oboje. Međutim, trendovi se svakodnevno menjaju, pa tako sve češće možemo videti poznate modele koje eksperimentišu sa šminkom na očima i usnama.

Kako su nam praznici sve bliži, ovaj trend je više nego dobrodošao. Zato ti donosimo dve ideje prazničnog makeup looka koje će te sigurno pretvoriti u zvezdu večeri.

 • Klasičan način

  Klasičan način

  Kada govorimo o makeup evergrinu – crvenom ružu, ne možemo da ti ne predložimo najelegantniju kombinaciju koja podrazumeva crni ajlajner i crveni ruž. Ova kombinacija asocira na glamur starog Holivuda i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nećeš ni ti nikoga ostaviti nezainteresovanim ako na kapak ajlajnerom naneseš deblju liniju postepeno je uzdižući ka krajevima kako bi oči bile maksimalno naglašene. Na usne nanesi ruž u jarkocrvenoj nijansi, ali isto tako umesto ruža možeš da upotrebiš sjaj ili tečni ruž u istoj nijansi. Debela linija na kapcima čini pogled mističnim, a crveni karmin čini usne punijim i sočnijim.

 • Nešto malo drugačije

  Nešto malo drugačije

  Ove zime crveni ruž se savršeno uklapa uz... crvene senke! Skoro da ne postoji paleta senki koja ove zime ne sadrži bar jednu nijansu crvene. Možda crvene senke nekome deluju pomalo strašno, ali veruj nam da uz crveni karmin deluju potpuno neodoljivo. Devojke svetlije puti treba da biraju svetlije nijanse crvene, dok devojkama tamnijeg tena savršeno stoje tamniji tonovi kao što je na primer burgundy. Nezavisno od toga koju ćeš nijansu izabrati, makeup stručnjaci savetuju da koristiš senke s mat završnicom. Zatim za usne izaberi efektan crveni ruž koji će se savršeno uklopiti sa bojom i mat efektom na kapcima.

Pročitaj još: Najbolje palete senki za smokey eye look

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Sensational Liner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Burgundy Bar

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, crveni karmin, ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podizanje kapaka šminkom: korak po korak

Saznaj na koji način da tvoji spušteni kapci dobiju dubinu i oblik. Podmladi kapke u samo nekoliko koraka uz pomoć ovih trikova...