#HELLODECEMBER poznatih lepotica: Za kraj godine - pokupite sve trikove svetskih šminkera (FOTO)

Završite godinu u velikom stilu, prisetivši se svega onoga što ju je i obeležilo. #Beautygame poznatih lepotica će vam u tome pomoći, kao što je i do sada tokom 2016!

1. Karmini u tamnijim tonovima. 


Možda ste zbog njega morali da postanete izuzetno precizni, ali se to svakako isplatilo. Ogroman broj glamuroznih, ali i romantičnih večeri ulepšao po makar jedan osmeh uokviren mat bordom? 

Savet: Podignite #beautygame na viši nivo, i isprobajte crni karmin. Ukoliko sve prođe kako treba - svaka pohvala, naučili ste, sve, i svi tamni karmini ovoga sveta postaju vaš prijatelj broj 1, iako to možda do ada niste ni znali.

 

2. Topli vickasti smokey eye za hladne dane. 


Bez obzira što je hladno, ili tmurno, smokey eye nikada neće izaći iz mode. Pogodan za različite prilike, vaš pogled zaista čini izuzetnim. 

Savet: Isprobajte razne boje, u odnosu na boju očiju, i dodajte malo metalik tona. Pripreme za doček 2017. mogu da počnu, smokey eye u boji čeka, a gde ste vi?

3. Obrve.


Obrve pre svega morate negovati, a šminka je tu samo da ulepša i naglasi onda kada je to potrebno. Ne postoji šminker koji vam neće reći da se vaš izgled menja kada promenite oblik il idebljinu obrva, te da zahtevaju podjednako mnogo pažnje kao sve drugo o čemu brinete. Ravne, zaobljenje... a najbitnije - da su tu! Guste, odvažne, koje pružaju vašem izgledu poseban začin.

Savet: Ne dozvolite da vaša šminka za obrve upadljivo odudara od vaše prirodne boje. A za posebne prilike, poput ludih žurki koje su tek pred nama, slobodno stavite malo simpatičnih šljokica i na obrve, naravno ukoliko vam autfit i šminka za takve večeri dozvoljavaju.

 

4. Pune usne koje zavode. 


Nakon neophodne nege, bez obzira da li se koristite starim dobrim trikom kao što je masiranje četkicom (za više prirodne roze, kao i prirodni #plupup) pre nanošenja sjaja, karmina, pa i labela, tokom ove godine sve dame ovoga sveta svakako su usavršile iscrtavanje usana olovkom (čak i pre karminisanja). Trik kao što je upravo taj, mini konturisanje, od odlične je pomoći, a rezultat su savršene, pune usne. Prave zavodnice!

Savet: Olovke birajte u nijansama karmina, a mat varijante učiniće vaš luk posebnim. 

5. Fiksator.

Koliko god da se dobro šminkate sami, ništa neće imati smisla ako šminka ne potraje...


Savet: Osim velikog truda i ulaganja u dobe preparate, morate uvek pri ruci imati fiksator (ili adekvatnu zamenu) koja će vašu šminku držati na mestu, tako da i nakon čitavog dana ili večeri izgledate kao da ste se tek malo pre našminkali.  

Pročitaj više o: Tri najvažnija make up trenda za zimu

Povezane teme: šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...