Hidratacija krši sopstvena pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump

U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu: izgradnja karijere, otvaranje sopstvene firme ili briga o porodici (i posledična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju… puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan. A ovako intenzivan ritam odražava se na koži.

Pojava prvih bora na licu obično je posledica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nema jednako delotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U tridesetim godinama, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristi anti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

Biotherm laboratorije su 2016. godine razvile su najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998: Aquasource Everplump, koji objedinjuje osvežavajuću teksturu za neverovatno čulno iskustvo sa aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novom nivou hidratacije, koža dobija toliku količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo nedelju dana.

Hijaluron TM još jedan je aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump pravo čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra. Plavi hijaluronTM ne koristi spoljašnje izvore hijaluronske kiseline, već povećava njene prirodne zalihe u koži za 22%, osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti. 

Glicerin, delotvorni sastojak za zadržavanje vlage bez osećaja lepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasource moisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja.

REZULTATI

  • Izrazito delotvorna hidratacija: 1 nanošenje osigurava 72 sata hidratacije
  • +52,3% bolji tonus kože
  • +27,2% poboljšana gipkost kože
  • Nakon 4 nedelje primene, koža je ponovno popunjena i elastična 
  • 29% manje sitnih linija - koža je obnovljena te izgleda popunjeno i elastično.


Odaberite svoj Biotherm Aquasource Everplimp izvor osvežavajuće hidratacije u skladu s potrebama kože: gel, kremu ili serum!

Povezane teme: nega, anti-age

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti proizvodi bez kojih nećeš moći ovog septembra

Ako je verovati vremenskim prognozama, pred nama je još jedno miholjsko leto, zato je septembar pravo vreme da isprobaš bjuti proizvode koji će ti uda...