Hidratacija krši sopstvena pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump

 

U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu: izgradnja karijere, otvaranje sopstvene firme ili briga o porodici (i posledična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju… puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan. A ovako intenzivan ritam odražava se na koži.

Pojava prvih bora na licu obično je posledica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nema jednako delotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U tridesetim godinama, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristi anti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

Biotherm laboratorije su 2016. godine razvile su najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998: Aquasource Everplump, koji objedinjuje osvežavajuću teksturu za neverovatno čulno iskustvo sa aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novom nivou hidratacije, koža dobija toliku količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo nedelju dana.

Hijaluron TM još jedan je aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump pravo čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra. Plavi hijaluronTM ne koristi spoljašnje izvore hijaluronske kiseline, već povećava njene prirodne zalihe u koži za 22%, osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti. 

Glicerin, delotvorni sastojak za zadržavanje vlage bez osećaja lepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasource moisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja.

REZULTATI

  • Izrazito delotvorna hidratacija: 1 nanošenje osigurava 72 sata hidratacije
  • +52,3% bolji tonus kože
  • +27,2% poboljšana gipkost kože
  • Nakon 4 nedelje primene, koža je ponovno popunjena i elastična 
  • 29% manje sitnih linija - koža je obnovljena te izgleda popunjeno i elastično.


Odaberite svoj Biotherm Aquasource Everplimp izvor osvežavajuće hidratacije u skladu s potrebama kože: gel, kremu ili serum!

Povezane teme: nega, anti-age

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Uradi sama: Kako da ti lice uvek bude blistavo, a ne masno

Za blistav ten i savršeno glatku kožu nisu jedino rešenje fotošop i skupi kozmetički tretmani...