Hidratacija tokom vrelih dana: Cool trikovi za negovanu kožu

Usled velikih vrućina koža se suši i treba joj dosta vode kako bi bila meka i nežna. Zato se treba dobro pripremiti za vrele dane. Izgledajte i osećajte se savršeno uz nekoliko naših #cool trikova!

Tuširanje mlakom vodom čini vašu kožu elastičnijom. Osim što ćete se rashladiti i što ćete ujedno i jačati imuni sistem, "odmorićete" kožu i dozvoliti porama da se dobro pročiste. 

Zaboravite na peškir, leto je tu! Neka vaša koža prirodno upije što više vode. Pošto se fino osuši, omiljenim, hranljivim mlekom za telo ili uljem dovedite vašu kožu do savršenstva. Često ljudi govore da naizgled najblistaviju kožu imaju Italijani. Posebno ako ste već preplanuli, ulje ili mleka sa uljem postaće vaša najlepša i najslađa tajna. 

Kožu lica hidrirajte kvalitetnim peparatima, vlaga joj je sada potrebnija nego ikada.

Odmarajte se, lagano vežbajte i zdravo jedite. Sada je u ponudi sve više voća i povrća, pa izbegavajte tešku i prezačinjenu hranu. Tako brinete i o svojoj liniji i izbegavate problematičnu kožu.

 

Trudte se da se ne izlažete suncu previše bez faktora po vašoj meri. Kada koža izgori, osim što vama samima ne izgleda lepo, jako je i bolna. I prevremeno stari!

 

Brinite o koži tela i o koži lica podjednako. Micelarna voda - vaš najbolji prijatelj. Nabavite termalnu vodu u spreju, ona će vas super rashladiti, a ujedno i negovati vašu kožu, i vaš ten.

Pre početka letnje sezone, nahranite i očistite kožu lica kvalitetnom maskom za lice!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maestro UV Skin Defense Primer Giorgio Armani

  • Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3 u 1 Vichy

  • Wonder Mud by Biotherm

Povezane teme: nega, anti-age, zaštita kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kiehl’sova praznična kolekcija je stigla!

U ovogodišnjem dizajnu Kiehl’sove praznične kolekcije, prikazana je energija Njujorka i legendarna četvrt Ist Vilidž. Ilustracije podsećaju na magično...