Hologram usne – trend koji je zapalio Instagram

Jarke ili izrazito tamne usne, neonske, mat, šljokičaste, sjajne, dvobojne, ombre, sa printom…  Svi ovi trendovi samo se smenjuju iz sezone u sezonu, i baš za sve njih možemo reći - već viđeno.

Da se makeup “more” konačno uzburka, pobrinuo se Instagram koji je predočio nešto zaista spektakularno - hologram usne.

Probudite umetnika u sebi


Od kada su stigle na makeup scenu, prosto smo poludele za njima. Iako je prošlo dovoljno vremena od trenutka kada je ovaj trend zagospodario društvenim mrežama, a potom i naslovnim stranama prestižnih modnih i beauty časopisa, mnoge žene se i dalje ne usuđuju da ga isprobaju. Da biste se upustili u ludu hologram avanturu, osim hrabrosti i malo truda, biće vam potreban i adekvatan povod. Žurka, nekonvencijalni prijem ili neka druga specijalna prilika, dovoljno su dobar “izgovor” da sebe počastite božanstvenim hologram usnama. Pogledi će se teško odvajati od vas jer revolucionarna formula hologramskih sjajeva obične usne pretvara u prava remek dela!

Zaboravite pravila, stvarajte čaroliju!

Spektakularni efekat 3D iluzije na usnama postiže se zahvaljujući neverovatnom prelivanju boja i prelamanju svetlosti, ali i činjenici da ovaj beauty trend ne podržava nikakva pravila. Probudite umetničku crtu u sebi, budite oslobođeni i kreativni… Pustite mašti na volju.

Dobrodošli u novu dimenziju - korak po korak

Za početak, namažite željenu boju karmina. On će u ovom slučaju poslužiti kao baza. Ukoliko ste dovoljno hrabre, iskoristite i više različitih boja, kako biste postigli što moćniji efekat. “Poljubite” papirnu maramicu i tako uklonite višak proizvoda. U sledećem koraku, usne oivičite olovkom, po mogućstvu u boji kože, jer ćete na taj način prividno povećati volumen. Olovka će ujedno delovati i kao graničnik koji će sprečiti razlivanje, pa će ruž stajati tamo gde mu je i mesto - na usnama.

Na kraju, nanesite najvažnije, hologram sjaj. On se može naći u obliku sjaja za usne, ali ga vrlo verovatno imate i u nekom drugom make-up proizvodu. Popunite prvo centralni deo usana, pa pažljivo krenite ka uglovima. Pred vama je širok spektar boja: od nežno roze do tamno plave, tako da željeni efekat neće izostati. Jagodicama prstiju ublendajte hologram sjaj u karmin i pokažite celom svetu da je “umetnik” rođen! Ako pri ruci nemaš sjaj za usne (neke od nas jednostavno češće koriste karmin), ne brini, highlighter može odlično da posluži i pruži sjajan efekat, a boje možeš kombinovati uz pomoć karmina ili čak olovki.

Tečni hajlajteri su odlični ukoliko želiš da nahraniš usne zbog formule koja sadrži hranljiva ulja, a mogu napraviti hologram efekat jednako dobro kao i sjaj za usne, naročito zbog nežnog, bisernog sjaja koji sadrže.  

Zapamtite, bez obzira na kvalitet, proizvodi koji stvaraju hologram efekat imaju tendenciju da se razmazuju. Zato bi bilo dobro da ih držite pri ruci, jer ćete u nekom trenutku morati da intervenišete. Minimalni napor za maksimalnu dobit - usne koje obaraju s nogu!

Pročitajte još o: Sjajne usne kojima niko ne može odoleti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Nyx Duo Chromatic Foam Party

  Poručite odmah
 • Nyx Duo Chromatic Gypsy Dreams

  Poručite odmah
 • Nyx Duo Chromatic Day Club

  Poručite odmah
 • Nyx Duo Chromatic Spring It On

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops

Registrujte se / Prijavite se