Inspiracija za zimski make-up look koji ostavlja utisak: 5 poznatih lepotica koje su već najavile nove trendove

1.OBRVE
Amanda Sejfrid je još prošle jeseni ponela make-up stil koji će ove zime biti veoma popularan, a sve je zadužena njena prijateljica i šminkerka Kejti Dano.

Trik je u tome da pri popunjavanju obrva pravite kratke pokrete kako biste na najbolji mogući način nacrtani liniju koja podseća na dlačice. Zahvaljujući tome, ovaj look je veoma prirodan, ali to nije deo koji ovaj izgled posebno izdvaja.

2.SENKA ZA OČI


Danoova je, naime, ljubičastom senkom naglasila oči lepe glumice i nanela tri sloja maskare kako bi dobila dramatičan look. Tako je njen najbolji adut još više došao da izražaja, čemu je doprinela i upečatljiva, ali ne i napadna boja ruža.

Već smo pisali o tome da će sledeće godine najpopularnija boja biti plava, sa svim svojim nijansama! To posebno važi kada je reč o senkama za oči i ajlajnerima, što je najavljeno kao ultimativni trend na njujorškoj Nedelji mode. Međutim,  Koko Roča je pretekla make-up stručnjake i iznenadila ovakvim izgledom i pre nego što je on proglašen trendom.

Koko se odlučila za svetlije nijanse pudera i karmina kako bi efekat  električne, vibrantne plave boje na njenim kapcima bio još jači. Sve što je potrebno je jedna pravilno izvučena linija i imate look za zimu u trendu!

3.KARMIN


Manekenka Rouzi Hantingon Vajtli ima sjajan trik za dodavanje note glamura svom izgledu - koralnocrveni ruž. Takođe, ona se mudro opredelila za naglašavanje svojih punih punih usana, uz minimalno šminke na očima.
Monika Blander, koja je zadužena za Rouzin make-up, odlučila se za šimer, hajlajter i tanku liniju ajnajnera, zahvaljujući čemu su Rouzine prelepe usne u prvom planu.

4.ZLATNA INSPIRACIJA

"Why not go bold with Gold?", pita se Rejčel Gudvin, make-up stručnjak koji je zadužen za šminku slavnih glumica. Među njima je i Džesika Alba, čije je prelepo lice kao stvoreno za poigravanje bojama i stilovima.

Braon tonovi uvek su poželjni u hladnijim mesecima - pomislite samo na to kako se kombinuju s klasičnim trenčom, a kada ih pomešate sa zlatnim nijansama, rezultat je pun pogodak! Lepa Alba tako je dobila pomalo mističan izgled, a u kombinaciji s  nude karminom, izgleda nestvarno. Tu je i nekoliko slojeva maskare, zahvaljujući čemu Džesika izgleda kao moderna verzija Kleopatre.

5.SMOKEY


Lepa Lupita se pojavila u Holivudu s filmom "12 godina rob" i preko noći osvojila simpatije publike, dok su make-up stručnjaci počeli da se utrkuju oko nje. Devojka jedinstvene lepote je neiscrpna inspiracija holivudskim šminkerima!

Zahvaljujući jedinstvenim crtama svog lica, Lupita je odličan model, a ovaj look izgleda sjajno za bilo koju priliku - od poslovnog sastanka do noćnog izlaska. Slavna glumica sve češće nosi karmine sa sedefastim sjajem, koji usne čini sočnijim i primetnijim, bez obzira na to za koju se nijansu opredelite. Uz naglašene jagodice i jednostavan smokey eyes, ovaj izgled je lako kopirati i još lakše uklopiti uz autfit.

Pročitaj više o: Vraćamo se vek unazad po make-up inspiracije!

Registrujte se / Prijavite se