Instant setovanje šminke by @anastasijastasha

Otkriću vam jednu tajnu. Nije ono što mislite. Nije makeup trik. Više je otkrovenje kada su puderi u prahu u pitanju. Naime, puderi u prahu mogu biti skroz praškasti ili kompaktni. Ja sam oduvek koristila ove prve (preko tečnih, za setovanje), ali sam odnedavno šansu dala i kompaknim.

L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting kompaktni puder mi sada toliko odgovara da ne mogu da zamislim šminkanje bez njega.

Instant setovanje šminke by @anastasijastasha

Sve znate da kada se naviknete na neku vrstu proizvoda, prosto ne želite da probate nešto drugo. To je bio i moj slučaj. Ali kako imam veoma suvu kožu, a imam tu čast da me šminka puno poznatih šminkera, skrenuli su mi pažnju na setovanje koje mnogo isušuje kožu i posebno tanku kožu ispod očiju.

Zbog toga, True Match Ultra-Perfecting kompaktni puder stavljam koristeći veliku pufnastu sintetičku četku.

Instant setovanje šminke by @anastasijastasha

Na taj način nanosim blagi sloj pudera – koliko mi je inače i sasvim dovoljno – dok preko T-zone pređem četkicom više puta. Za sve one koji žele još jaču pokrivenost, mogu koristiti sunđere uz ovaj puder.

Dodatni poeni idu za to što je True Match veoma pigmentovan i omogućava odlično izjednačavanje tena. Takođe, savršeno se adaptira na koži, bez efekta maske i kreira baršunasti završni efekat. Posebno mi se dopada njegovo elegantno, srebrno pakovanje sa ogledalcem i korisnim sunđerastim aplikatorom unutra.

Pročitajte još: Trikovi za savršen baršunast ten by Anastasija Đurić (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Paleta ruževa umesto karmina by @anastasijastasha

Zašto bi Color Riche La Palette Matte trebalo da se nađe u svakoj ženskoj torbici...