Iscrtavanje obrva za početnike by @anastasijastasha

Ako ste početnice u iscrtavanju obrva, početna i najbitnija stvar je dobar oblik.

Iscrtavanje obrva za početnike by @anastasijastasha

Ukoliko ne znate same da ga napravite, potražite tu uslugu u nekom salonu lepote.

Za one koji (kao ja) imaju (veoma) retke obrve, preporučujem gelaste ili puderaste proizvode za popunjavanje obrva. Jedan od njih, i jedan od mojih omiljenih proizvoda ikada, jeste L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit. U ovom setu imate sve što vam je potrebno – od male pincete (koju obožavam), do uglaste četkice za precizno nanošenje, do, naravno, samog proizvoda u obliku senki za obrve.

Ovaj set uvek nosim u torbici i često se desi da u kolima moram da našminkam obrve (da se razumemo, u toku vožnje ali suvozačevom mestu).

Uglavnom krenem od pincete jer uvek se nađe neka neposlušna dlaka, zatim obrve smirim i fiksiram pomoću voska koji ih i popuni. Nakon toga uzimam senku iz ovog seta i iscrtavam obrve. Krećem od donjih uglova i pravim luk.

Popunjavam praznine, ali vodim računa da više senke nanosim na drugu polovinu obrva, i na taj način ih senčim. Za kraj, obrve raščešljavam drugom stranom mini četkice.

Kada imam samo minut za obrve, uzimam olovku i to Brow Artist Xpert.

Iscrtavanje obrva za početnike by @anastasijastasha

Popunjavam praznine u obrvama, ponovo se koncentrisem da više boje nanesem na drugu polovinu obrva i trudim se da istaknem luk. Moje prirodne obrve su ravne, a mom srcolikom obliku lica najbolje stoje obrve sa naglašenim lukom.

Anegdota za kraj: Imam drugaricu za koju su nagađali koje je operacije radila na licu, a ona je samo promenila oblik obrva. Eto koliko su obrve bitne – one jednostavno ženi daju karakter.

Pročitajte još: Makeup trend u fokusu: Konturisanje obrva

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert 105 Brunette

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve, stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Našminkaj se kao Francuskinja by @anastasijastasha

Francuskinje obožavaju beauty rituale i pre svega su negovane...