Iskopiraj izgled : Džidži Hadid na dodeli Fashion LA Awards!

Getty Images

Za kreiranje mejkapa koji savršeno prati boemski vajb njene unikatne haljine, sastavljene iz krem korseta sa transparentnim i pedantno krojenim slojem preko, Džidži je nosila idealno uklopljen mejkap. Previše šminke na njenom lepom mladom licu bio bi kriminal, pa je ovo prava mera za isticanje crta lica i to kroz zanimljivu hipi,a seksi šminku.

Blistava koža, mat moka usne i šampanj boja na kapcima

I upravo su ovo tri najvažnija elementa koja čine njen izgled. Ali hajde da krenemo korak po korak:

Koža - najpre hidratacija. Znamo da  priču o važnosti hidrirane kože i vrapci već znaju, ali toliko je važna da ćemo je i ovde još jednom ponoviti. Dakle, hidrantni krem. A za perfektnu bazu, upotrebi i prajmer.

Lice - Tečni puder. Možeš ga naneti prstima ili profesionalnom četkom za puder. Nije loše odabrati nešto dugotrajniju varijantu, jer su one sigurica za važne večeri. Uz pomoć bronzanog dela proizvoda za konturisanje, četkom nanesi lagane slojeve ispod jagodica, na ivicu brade, na vrh čela. Na ovako lepo osenčeno lice, nanesi korektor na predeo ispod očiju, a ten ujednači prozračnim kamenim puderom. Ako planiraš da veče dugo traje, ceo look fiksiraj nekim od preparata za tu namenu.

 

 

Rumenilo - Nanesi ga na jagodice, nežno mešajući sa konturisanim slojem tik ispod i iznad, za zdraviji i prirodniji izgled.

Oči - Prateći njena pojavljivanja, primećujemo da Džidži voli kada su joj oči uz pomoć mejkapa dodatno otvorene i sjajne, a to je ovde postignuto izvlačenjem sasvim svetle (bele ili bež) olovke za oči na unutrašnju liniju donjeg kapka. Iz nude palete odaberi svetlo bež nijansu i nanesi preko celog kapka, a uglove kapka (prevoje, tamnije delove za senčenje) osenči šampanj bojom iz iste palete. Dva sloja maskare sa efektom veštačkih trepavica osiguraće da se tvoje oči zaista dodatno vizuelno otvore.

Usne - Oblikuj ih najpre nude olovkom za usne , a zatim na celu površinu nanesi trendi nude mat karmin u željenoj nijansi. Za nanošenje, upotrebi ili četkicu za karmin ili neku od varijanti tečnog mat karmina za lakše  i ujednačeno nanošenje.

   

I spremna si! Blistaj kao Džidži!

 

 

 

 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • 24h Superstay by Maybelline New York

  • Master Sculpt by Maybelline New York

  • The Nudes by Maybelline New York

  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

  • Vivid Matte Nude Flash by Maybelline New York

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, senčenje lica, oči, ruž, tečni puder, konturisanje, poznati, mat, večernja šminka, stil

Registrujte se / Prijavite se