Iskopiraj izgled : Džidži Hadid na Much Music Awards

Na dodeli Much Music Awards Džidži Hadid je nosila ove sezone toliko popularno odelo - ali u jarko crvenoj boji!  Njenim pojavljivanjem na crvenom tepihu kao da se temperatura naglo podigla!  Zanimljiv kroj odela perfektno joj je stajao, a ispratio ga je prozračan mejkap uz malo bronzane svetlucavosti... Kopiramo!

Lice : 

Pre svega, prajmer. Dobra baza za šminku je pola posla. Poznati make-up vizašista  Patrick Ta na kožu Džidži Hadid naneo je Baby Skin Maybelline prajmer, posebno dobar za sužavanje pora lica. Za ovakve prigode, dugotrajni tečni puder je prava stvar, pa je korišćen 24h Superstay Maybellline za ujednačen i postojan ten. Uz pomoć Master Sculpt Maybelline palete za konturisanje, naglašene su jagodične kosti - i to izvlačenjem bronzanog dela na liniju tik ispod jagodične kosti. Korektor je nanet na deo ispod očiju, a važno je uvek odabrati korektor dve nijanse svetliji od boje tečnog pudera. Za dodatno osvetljavanje, svetli deo Master Sculpt-a nanet je na vrh jagodica i sredinu nosa. 

Oči:

Važno je držati se nude senki, za ovako mek i čist pogled. Uvijte zatim gornje trepavice i nanesite Push Up Drama Maybelline maskaru i na gornje i na donje trepavice. A za ovako čist i blistav pogled, Patrik Ka se poslužio jednim jako dobrim make-up trikom. Saznaj kojim!

Usne:

Najpre olovka identična boji usana, kojom ćete definisati oblik i blago prekriti površinu usana. Odaberite zatim kremasti mat karmin u crvenoj boji sa narandžastim podtonom za ovaj hot izgled. Nanesite ga četkicom za karmin, da obezbedite savršene ivice usana. 

Photo : Getty Images, Instagram

 

Dopada ti se ? Pogledaj naš video tutorijal za NY Urban Look u kom ti poznati šminker Aleksandar Đikić otkriva brojne make-up trikove!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • 24h Superstay Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Push Up Drama Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Affinitone Conclear Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

Povezane teme: maskara, senke za oči, crveni karmin, tečni puder, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Drogerijske maskare koje odlično rade svoj posao!

Za tebe smo napravili listu od pet maskara, koje daju sjajne rezultate, a možeš ih naći u drogerijama po pristupačnim cenama ...