Iskopiraj look: Daucen Krus

Prelepa Holanđanka je jedna od najpoznatijih plavuša svetske modne scene i ne prestaje da bude izvor inspiracije šminkerima širom sveta. Njeno umeće da svoje najveće atribute naglasi na potpuno diskretan način nikoga ne ostavlja ravnodušnim, naročito kada je večernja šminka u pitanju. Kako biste lakše kopirali Daucen, predlažemo vam da koristite sledeće L'Oréal Paris proizvode.

1. True Match Genius 

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Vašoj koži je potrebna kvalitetna osnova za šminku, koja ima ulogu i tečnog pudera i korektora. Verovatno mislite da je takav proizvod nemoguće naći, ali moramo vas razuveriti. Probajte True Match Genius i sigurni smo da ćete biti oduševljeni. Proizvod koji kombinuje podlogu, tečni puder, korektor i puder u kamenu će vašu kožu učiniti savršeno glatkom, baš kao što je koža prelepe manekenke.

2. True Match The Powder

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


True Match The Powder je kompaktni puder koji licu daje nežni mat efekat, a pritom ne opterećuje kožu. Nema neprijatnog osećaja „težine“ na licu, koji, morate priznati, niko ne voli. Ovaj puder u kamenu prilagođava se teksturi kože i potpuno stapa sa prirodnom bojom tena.  

3. Super Liner Gel Matic

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Akcenat u večernjoj varijanti šminke Doutzen Kroes je na kvalitetnom ajlajneru. Manekenka je poznata po tome što skoro u svakoj prilici naglašava oči upravo ovim proizvodom. Linija je precizno i debelo izvučena, što ni u kom slučaju vizuelno ne smanjuje oči. Naprotiv, oči izgledaju krupne i zavodljive. Super Liner Gel Matic je prvi L'Oreal gel ajlajner u obliku olovke za brzo, lako i precizno nanošenje. Ima li išta lepše od prodornog i zavodljivog pogleda?

4. Color Riche Pure Reds

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Složićete se da je nemoguće zamisliti večernju šminku bez kvalitetnog ruža za usne. Daucen za svoj savršen večernji look koristi klasičan crveni ruž i tako koketira sa stilom Holivuda iz prošlosti. Moramo priznati da je to ono što nam se sviđa kod nje, jer šminka služi da nam pomogne da za tili čas promenimo izgled i stil, a da pritom ostanemo svoji i jedinstveni.  

Pročitajte više: Saveti za šminkanje za plavuše za svaki dan

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris True Match Genius 3C Rose Beige

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris True Match The Powder D7/W7

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Super Liner Gel Matic Deep Violet

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Pure Reds CP14 Laetitia

  Poručite odmah

Povezane teme: poznati, večernja šminka, iskopiraj izgled, Daucen Krus, Doutzen Kroes

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Crno-beli manikir stil je IN ove zime

Klasika nikada ne padne u zaborav, već se s vremena na vreme iznova vine među trendove, ali u potpuno novom ruhu...