Iskopiraj look: Kamila Kabeljo

Kamila Kabeljo je jedna od retkih poznatih dama koju smo mogli videti kako sazreva na sceni i to ne samo u muzičkom smilu. Od slatke devojčice do opasne latino zavodnice, Kamila je postala prava planetarna zvezda, te devojke često pokušavaju da iskopiraju njen izgled. Predstavljamo vam nekoliko makeup saveta koji će vam pomoći u tome.

Tajna zavodljivog pogleda

Jedan od glavnih aduta poznate pevačice jeste definitivno njen prirodno zavodljiv pogled. Međutim, Kamila i u ovom slučaju pribegava makeup trikovima. Kako biste postigli ovakav izgled, potrebno je da najpre ajlajnerom izvučete tanku liniju koja će učiniti da vaše trepavice izgledaju drastično gušće. Uz to, Kamila se u svojoj rutini ulepšavanja ne odvaja od kvalitetne maskare koja će joj pored volumena dati i veoma duge trepavice.

Hajlajter je MUST

Njena koža uvek deluje blistavo i nežno, a taj efekat Kamila postiže kombinacijom rumenila i hajlajtera koji nanosi na jagodičnu kost. Kako biste upotpunili svoj look, nanesite malu količinu hajlajtera ne samo na jagodice, već i na vrh gornje usne i nos.

Manje je više

Kako bi postigla što prirodnjiji izgled, ova Kubanka često pribegava čuvenom nude izgledu. Odlučite se za neutralnu boju senke, koja će samo za nijansu biti svetlija ili tamnija od vaše prirodne boje tena. Kamila isti trik primenjuje i kod odabira ruža za usne. Izaberite nežnu nijansu boje breskve ili svetlo braon karmin i vaše usne će postati najzavodljivije na svetu!

Pročitajte još: Make up trikovi koje svaka devojka treba da zna

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Super Liner Ultra Precision Eyeliner

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris La Palette Nude

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris 103 Blush in a Rush

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, ajlajner, oči, karmin, ruž, usne, L'Oreal ambasador, Loreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Svedene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...