Iskopiraj look: Luma Grothe

Svojom pojavom u svetu mode, a kasnije i sjajnim smerom kojim je išla njena karijera, Luma Grothe je zasluženo postala ambasador brenda L'Oréal Paris. Stigla je da prošeta najvećim modnim pistama sveta, a opet ne prestaje da nas inspiriše beauty i makeup odlukama koje deli na svom Instagram profilu.

Njene beauty zapovesti


Za Lumu, adekvatna nega lica je ispred svega pa zbog toga posebnu pažnju poklanja svojoj večernjoj rutini i najbolje rešenje za skidanje šminke nalazi u L'Oréal Paris opcijama za čišćenje lica, koje na najbolji način neguju i pripremaju njeno lice za novi dan i novo nanošenje šminke.

Takođe, kako posao profesionalnog modela nema standardno radno vreme i njeno lice često "trpi" profesionalnu šminku, kvalitetni L'Oréal Paris makeup proizvodi na modnim setovima su veoma važni za ovu prelepu Brazilku.

Njena večernja transformacija

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Ukoliko ste malo smelije, neka vam Luma bude inspiracija i nećete pogrešiti kad je večernji makeup u pitanju. Šik plava senka u šminkanju očiju ne može da prođe nezapaženo, dok će u kombinaciji sa crvenim ružom ostaviti bez daha sve prisutne.

Na kraju, Luma smatra da svaka žena, bez obzira na godine ili nacionalnost, zaslužuje da bude lepa i da se tako i oseća.

Poslušajte je!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure 405 The Big Blue

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche La Palette Matte

    Poručite odmah
  • L’Oreal Paris Micellar Water

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, večernja šminka, L'Oreal ambasador

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder u kamenu: Sve što treba da znaš!

Bez ovog malog makeup pomagala nije se mogla zamisliti svakodnevnica. Mnogo pre nego što su podloge, tečni puderi, kreme u boji i prajmeri stupili na ...