Iskopiraj look: Luma Grothe

Svojom pojavom u svetu mode, a kasnije i sjajnim smerom kojim je išla njena karijera, Luma Grothe je zasluženo postala ambasador brenda L'Oréal Paris. Stigla je da prošeta najvećim modnim pistama sveta, a opet ne prestaje da nas inspiriše beauty i makeup odlukama koje deli na svom Instagram profilu.

Njene beauty zapovesti


Za Lumu, adekvatna nega lica je ispred svega pa zbog toga posebnu pažnju poklanja svojoj večernjoj rutini i najbolje rešenje za skidanje šminke nalazi u L'Oréal Paris opcijama za čišćenje lica, koje na najbolji način neguju i pripremaju njeno lice za novi dan i novo nanošenje šminke.

Takođe, kako posao profesionalnog modela nema standardno radno vreme i njeno lice često "trpi" profesionalnu šminku, kvalitetni L'Oréal Paris makeup proizvodi na modnim setovima su veoma važni za ovu prelepu Brazilku.

Njena večernja transformacija
Ukoliko ste malo smelije, neka vam Luma bude inspiracija i nećete pogrešiti kad je večernji makeup u pitanju. Šik plava senka u šminkanju očiju ne može da prođe nezapaženo, dok će u kombinaciji sa crvenim ružom ostaviti bez daha sve prisutne.

Na kraju, Luma smatra da svaka žena, bez obzira na godine ili nacionalnost, zaslužuje da bude lepa i da se tako i oseća.

Poslušajte je!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure 405 The Big Blue

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche La Palette Matte

    Poručite odmah
  • L’Oreal Paris Micellar Water

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, večernja šminka, L'Oreal ambasador

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Organski kozmetički proizvodi: koja je njihova prednost?

Danas se sve veći broj ljudi okreće zdravom načinu života i zdravijim navikama. Baš kao što je organska ishrana postala sve zastupljenija, tako i orga...