Iskopirajte stil Anđelke Prpić: Jednostavni trikovi uz koje ćete zablistati (FOTO)

Anđelka Prpić spada one osobe koje X faktor izdvaja iz mase.

Međutim, harizmatičnost omiljenog TV lica svakako ima uticaj na njen stil, pa ćemo tako Anđelku često videti u besprekornim izdanjima koji odskaču od drugih.

Ona  svakako zna da je nega neophodan osnov za dobar stil, pa joj tako mnogi mogu pozavideti na savršenoj frizuri i besprekornom tenu.

 

Lepa glumica trenutno nosi popularnu bob frizuru, pa nikad kosu ne presuje ili fenira, već je navija na neuredne talase i na taj način izbegava ozloglašeni efekat kao da se previše trudila.

Zanimljiva je i punđa koju je glumica jednom prilikom ponela. U pitanju je unapređena verzija francukse punđe koja je ukrašena krupnim kamenjem u boji - jednostavno, a efektno.

Kada je reč o šminki, Anđelka se rukovodi načelom: što prirodnije to bolje, pa tako samo ističe svoju lepotu uz pomoć senčenja, a u zavisnosti od prilike i outfita ističe oči kroz neprikosnovenu smokey eyes tehniku. I jači karmini joj odlično stoje, a ovde je sjajno uklopljen mat bordo ruž uz dugu maslinastu haljinu, za večernji izlazak.

 

Kada je reč o stajlingu, ugledajte se na Anđelku i uvek imajte jedan komad koji je zvezda odevne kombinacije.

Šorts od krljušti, kožna suknja ili crne sandale sa visokom potpeticom neka nose ostale, svedenije komade.

Proleće je pravi momenat da zablistate i prošetate u izdanju inspirisanom Anđelkom Prpić.

Povezane teme: šminka, senčenje lica, konturisanje, poznati, mat, večernja šminka, dnevna šminka, frizura, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hair trendovi koji će dominirati u 2023 godini.

Sudeći po feedu omiljenih društvenih mreža, u novoj godini čeka te puno zanimljivih kolorita, formi i trendova kada je u pitanju kosa i proizvodi za n...