Ispratite trend najbolje što možete: Koja vam tamnija nijansa ruža najbolje pristaje?

Izuzetno je važno da prema boji očiju, prema vašem tenu izaberete upravo onu nijansu zbog koje će R&B diva Rijana, inače veliki pobornih tamnih usana, zbog vas postati old news! Pre svega, znajte da će vam za nanošenje ovog totalno "it" ruža biti potrebna četkica... A sada pravac - odabir boje!

#1 Tamno crveno

Crveno? Kao Rijana? Otkrićemo vam tajnu! Birajte prema boji kose. Ovu mešavinu više koriste brinete, jer ova boja kose to "može da podnese". 

Statement detalj poput tamnih usana je ono što se raži, posebno ako izuzmete korak - nanošenje sjaja na kraju. Ostavite ga tako da bude "sirov", skoro mat, i uživajte u jačini koju takve usne sa sobom nose. 

 

#DANCE #RiRiVanguard

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

#2 Burgundi

Jesen? To znači burgundy! Nijansa koja se čuva isključivo za ovo doba godine. Ipak, morate uklopiti autfit tako da izgledate skladno, a ne da vas ruž "nosi". 

Pročitaj više o: Jednostavnije je nego što mislite: Evo kako se pravilno konturišu usne u 3 koraka

 

Thank you Europe/UK 😘🎈

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

#3 Usne kao vino

Kada birate takozvani undertone, znajte da se vaš izbor svodi na: pink, braon, plavo i crveno. Ako imate svetle oči stavite prvo pink a zatim burgundy. To će vam pristajati savršeno, u bilo kojoj varijanti - sportski šik ili klasično nemarni, kako god da izađete iz kuće, očekujte da se svi okreću za vama! Dame tamnijih očiju ovaj efekat mogu da postignu mešavinom koja počinje sa braon. Oči će vam takođe delovati istaknutije. Plavom mogu početi lepotice i sa svetlim i sa tamnim očima, efekat je upravo onaj koji se traži. 

Pročitaj više o: Best of Paris Fashion Week (VIDEO)

 

💋 @gettyentertainment @shearerphoto

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šta je to iluminator i kako ga koristiti

Nije toliko teško postići svež i blistav izgled kada uz sebe imaš torbicu prepunu najrazličitije šminke, a da li je to moguće izvesti pomoću samo jedn...