Istakni plave oči kao Doucen Kros!

 

Ako si srećnica koja ima lepe plave oči, želećeš da ih ljudi primete. A to ćeš postići izborom adekvatne šminke i odeće

Najbolji izbor za isticanje plavih očiju je smeđa olovka za oči, kojim ćeš uokviriti celo oko. Još ćeš bolji efekat postići ako uz smeđu olovku za oči na kapke naneseš srebrnkasto-sivu ili zlatno -bež nijansu senki za oči. Predlažemo da probaš  L'Oreal La Palette Nude koja nudi širok spektar boja za igranje. Smeđa boja je najbolji izbor, ali svakako vodi računa o usklađenosti boja i nijansi olovke s odećom koju nosiš.

Imaj na umu nijansu senke  koju planiraš da naneseš pre nego što oči okviriš određenom olovkom, kako bi boje bile komplementarne. Kao što smo već rekli, plave oči vole smeđu, zatim ružičastu, srebrnu, sivu, zlatnu, bež i ljubičastu boju, kao i njihove nijanse. Koja će ti najbolje pristajati zavisi od nijanse plavetnila u tvojim očima. Eksperimentiši kako bi pronašla onu nijansu koja najbolje ističe tvoje oči.

Sa plavim očima, imaš posebnu privilegiju da prva isprobaš i novi all blue trend na kapcima i da budeš sigurna da će ti odlično stajati! 

Dobra maskara će na tvojim očima naročito doći do izražaja, pa ne štedi na njenom nanošenju. 

 Uz make-up, plave oči možete istaćii i odabirom odeće u svim nijansama plave, kao i ružičaste ili bele boje.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • L'Oreal Superstar

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koje nijanse biraš za jesen ’21?

Čista, sjajna i sveža koža, kao i no-makeup makeup look nastavljaju da “žive”, ali kada u celu priču ubacimo očaravajuće jesenje nijanse, sezona pred ...