Izaberi savršenu prazničnu ajlajner liniju

Koliko varjanti ćeš ti probati u narednih nekoliko dana?

Imamo odgovor na ovo pitanje. Tri. Tri savršena makeup looka sa ajlajnerom u glavnoj ulozi su naši predlozi za praznične proslave.

Za početak, kao i uvek ti je potreban kvalitetan ajlajner, koji će moći da ostane na svom mestu tokom cele noći. Tanka četkica za precizno nanošenje je takođe nezaobilazna.

Dramatično dugačka linija


Baš ovakva linija treba da stoji na tvojim kapcima ako zaista želiš da izgledaš zavodljivo u najluđoj noći. Ovakvu liniju nije teško izvući i baš zato što što je linija deblja i duža, manja je verovatnoća da ćeš pogrešiti. Zato se opusti i duž celog kapka ajlajnerom nanesi deblju liniju koju ćeš na kraju izdužiti dovoljno da svom pogledu dodaš dozu zavodljivosti. Ovako nanet ajlajner je savršen izbor za sve devojke koje će novogodišnju noć provesti u nekom klubu, uz prigušeno svetlo.

I gore i dole


Potpuno uokvirene oči ajlajnerom su nešto što svakako treba poneti u toku prazničnih žurki. Obično ovakav makeup nije preporučljiv za dnevnu varijantu, ali je zato idealan za novogodišnju noć. Da bi mogla da uživaš u prednostima ovako našminkanih očiju, linije na gornjem i donjem kapku moraš vrlo pažljivo iscrtavati. Izvuci iz rukava trikove za precizno nanošenje ajlajnera, posluži se selotejpom ili flasterom i uokviri oko. Tako ćeš pogledu dodati dozu seksepila, a tvoje oči će izgledati krupnije i sjajnije.

Poneka tačkica tu i tamo


Koliko god se ajlajner smatrao klasičnim makeup proizvodom, uz njegovu pomoć možeš stvoriti bezbroj neobičnih, neklasičnih izgleda. Predlažemo ti da zaboraviš na pravilne linije i da za prazničnu noć budeš drugačija.

Linije u različitim geometrijskim oblicima su svakako naša preporuka. Poneka tačkica na krajevima kapka je možda ona doza ekscentričnosti koja ti treba kako bi zaboravila na sve i uživala u najdužoj noći.

Pročitaj još: Kako da zasijate za praznike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, večernja šminka, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako uklopiti šminku i frizuru za najluđu noć?

Donosimo ti nekoliko saveta kako da najbolje uklopiš šminku i frizuru i postigneš izgled kojim ćeš očarati prvo sebe, pa i sve druge...