Izađi na crtu svom ajlajneru ! 4 proizvoda za sve performanse

Maybelline New York foto baza

 

Nevolje sa ajlajnerom za većinu žena deo su svakodnevice. Uvek su tu neke krivudave, asimetrične ili predebele linije, koje onda zakamufliramo debljim slojem maskare i računamo da je stvar rešena. Ali zahvaljujući inovacijama, izvlačenje je znatno pojednostavljeno - pa evo kako da nađete idealan aplikator za sebe i zauvek ukrotite ajlajner liniju!

Tečni ajlajner –  prvi se pojavio na tržištu i njime dugo vladao. Ovo klasično rešenje sastoji se od dozera sa tečnošću i u njega  umočenog tankog  kista. Make-up stručnjaci kažu da je ova klasična varijanta standardno dobar izbor, ali ga preporučuju veštijim i mirnijim  rukama.

Ajlajner sa zaoštrenim vrhom – sličnog je pakovanja kao i klasičan ajlaner, samo što umesto četkice ima tanki zašiljeni vrh od fleksibilnog materijala.  Ovakav aplikator obezbeđuje preciznije izvlačenje i ujednačenu liniju, a  pogodan je i ako želite da izvučete trendi  deblju crtu.

Gel ajlajner–  ajlajner u  obliku gela, uz prateću četkicu, daje intenzivnu boju i postojanost. Kako su ovakvi ajlajneri često otporniji (traju i do 24h) , odličan su izbor za duge radne dane ili posebne prilike. Nanosi se slično klasičnom tečnom ajlaneru, a pošto se teže se skida, budite pažljivi pri nanošenju.

Ajlajner  flomaster – velika je inovacija u ovom beauty segmentu.  Deluje da iscrtavanje ivice kapka nikad nije bilo jednostavnije, jer ova varijanta daje stabilnost i slobodu pokreta. Spakovan je  kao flomaster, sa  zašiljenim sundjerastim vrhom koji je natopljen crnim gelom za oči.  Zbog lakšeg nanošenja, preporučuje se i veštim i manje veštim ljubiteljkama šminke , kao i onima koje tek počinju svoju mejkap avanturu. Vrlo je pogodan je za izvlačenje punije izražene linije.   

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Ink Maybelline New York

  • Blackbuster L'Oreal Paris

  • Superliner Superstar L'Oreal Paris

  • Super Liner Gel Intenza L'Oreal Paris

Povezane teme: formalna šminka, ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senke za oči od A do Š

Potrebno ti je samo malo boje, četkica i dobra volja, kako bi naučila pravilno da naneseš senke za oči i našminkaš se za svaku priliku...